Slovenija
Oglas

Vsi delamo za denar. Kaj pa če ne bi mogli?

Ljubljana, 13. 05. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Več kot 95 odstotkov ljudi v Sloveniji ni ustrezno zaščitilo svoje delovne sposobnosti. Ste tudi Vi med njimi? Kaj lahko v tem primeru storite?

Individa
Individa FOTO:

Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če zaradi nesreče ne bi več mogli delati za denar? Kaj bi to pomenilo za Vaše trenutno finančno stanje, za Vaše bodoče prihodke in kako bi to utegnilo obremeniti Vaše najbližje? Kdo Vam bo povrnil izpad dohodka, če začasno ali trajno ne morete opravljati svojega dela?

V sklopu celovite ureditve osebnih financ se je zato nujno dotakniti tudi nezgodnega zavarovanja. Večina se nas je že srečala s tovrstnimi zavarovanji, a le redki so izbrali primerno višino in obliko tega zavarovanja, o čemur priča prej omenjena statistika. Razlog za to je predvsem v pomanjkanju neodvisnih strokovnjakov, ki bi stranki z etičnim in strokovnim svetovanjem pomagali poiskati zanjo optimalno rešitev.

Nekateri plačujejo tudi do 300 odstotkov več od alternativ.

Individa
Individa FOTO:

Ste vedeli, da bi morala biti oseba, ki ima za seboj 10 let delovne dobe in zasluži mesečno 1000 evrov neto zavarovana za vsoto vsaj 80.000 evrov za primer trajne izgube delovne sposobnosti? Sicer bo, v primeru nezgode, spravila sebe in svoje bližnje v hude finančne težave!

Ker pa moramo v času recesije tudi pri najnujnejših stvareh upoštevati stroškovni vidik, je pomemben podatek tudi ta, da nekateri za ustrezno nezgodno zavarovanje plačujete tudi do 300 odstotkov več od alternativ. Vsekakor je potrebno pri celovitem urejanju osebnih financ ustrezno pozornost nameniti tudi vprašanju zaščite sebe in bližnjih pred trajno izgubo delovne sposobnosti.

Zadnji čas je za ALL INCLUSIVE PREGLED vaših osebnih financ

Individa
Individa FOTO:

V Svetovalni skupini INDIVIDA smo prepričani, da je prav zato zdaj zadnji čas za »ALL INCLUSIVE PREGLED« vaših osebnih financ. S pomočjo neodvisnega finančnega svetovalca, ki se vam bo individualno posvetil ter poiskal ustrezne finančne rešitve za vsakega posameznika posebej, lahko prihranite kar zajeten kupček evrov na leto.

Obiščite www.skladi.com, izpolnite prijavnico in SODELUJTE V NAGRADNI IGRI ter si zagotovite »ALL INCLUSIVE PREGLED« vaših osebnih financ tudi vi!

V želji, da vam pri tem pomagamo, smo združili moči z najbolj prodornimi in inovativnimi podjetji v naši branži ter navzven.

Ne verjamete?

Preučite še naslednje primere ter se prepričajte:
Še vedno vztrajate pri svoji banki?
Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo z vašo družino, če vas naenkrat več ne bi bilo?
Kaj oziroma kdo vpliva na vašo odločitev, ko varčujete za nov avtomobil, stanovanje ali pokojnino?
Kakšna pa so vaša pričakovanja, ko investirate večje vsote denarja? Ste zadovoljni z vašimi dosedanjimi odločitvami?

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA