Slovenija

Vsi za naše! na POP TV

Ljubljana, 13. 03. 2024 08.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še 12 tednov nas loči do težko pričakovanega evropskega nogometnega spektakla, ko se bodo naši heroji pomerili na Euru 2024. POP TV tako pripravlja serijo 12 oddaj, v katerih boste nogometne zvezdnike spoznali v povsem drugi luči. Kdo so in kaj zunaj soja nogometnih reflektorjev počnejo člani moštva, ki mu poveljuje Matjaž Kek? In kako veliko vlogo odigra 12. igralec – navijači?

Prvič že 25. marca ob 22.20. 

Vsi za naše
Vsi za naše FOTO: POP TV

To bodo oddaje o pripadnosti, o sanjah in predanosti, o tem, zakaj so enako potrebni tako nepogrešljivi navijači na tribunah kot mirni družinski pristani. To bodo oddaje o strasti, o navijačih in o tem, kako velik je mali narod pod Triglavom. Oddaje so velikega pomena za vse, sporoča selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek. "Veseli me, da bodo gledalke in gledalci lahko podoživeli trenutke, ki smo jih spisali na igrišču. Za vse nas je nogomet več kot le šport; lepo je povezati Slovence in biti njihov ponos. Prav veselim se, da se čustva prelijejo na ekrane in da spoznate še zgodbe iz zakulisja klubov in naših fantov. Vsi za naše!"

Voditelja oddaje Vsi za naše! bosta Gregor Trebušak in Sanja Modrić. "Nogomet ni samo šport, gre dejansko za najbolj pomembno postransko stvar na svetu. Gre za milijone na stadionih, milijone v navijaških conah in milijarde pred televizijskimi zasloni. Zato je prav, da naše heroje v Nemčijo pospremimo, kot se spodobi, in skupaj odštevamo do prvenstva, ko bomo drugič v samostojni Sloveniji stiskali pesti in zadrževali dih," pravita.

Gregor Trebušak in Sanja Modrić
Gregor Trebušak in Sanja Modrić FOTO: POP TV

Novinarske ekipe so zato prečesale evropska mesta, spoznale domove in družine naših nogometašev, se pridružile navijaški evforiji in se na štiri oči pomenile tudi z največjim med velikimi, predsednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom. "Odigrali smo partijo namiznega tenisa z Benjaminom Šeškom, v domovih so nas sprejeli Jaka Bijol, Sandi Lovrić, Jan Mlakar in Petar Stojanović. V Gradcu smo izvedeli, kdo bo očka, Jasmina Kurtića smo obiskali na Tirolskem, z Benjaminom Verbičem, Andražem Šporarjem in Adamom Gnezdo Čerinom smo v Atenah slavili derbi, v Madridu pa nam je vrata odprl Jan Oblak," pripoveduje urednica oddaj Maja Kos.

Vsi za naše