Slovenija
Oglas

Z izbiro prave kreme ste lahko videti tudi 10 let mlajši!

Ljubljana, 14. 01. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Staranje je naravni proces, ki se mu ni moč izogniti, to pa še ne pomeni, da se morajo leta odražati tudi na vašem obrazu. Kožo, ki je izgubila mladosten sijaj, zdravo elastičnost in postaja vedno bolj povešena, lahko spet spravite v dobro staro formo, a le z izbiro prave kreme!

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Pozabite na botoks

Gubic in močnih izraznih črt, ki po tridesetem letu ženske iz dneva v dan spravljajo v slabo voljo, se lahko hitro znebite tudi brez dragih operacij ali injekcij botoksa, ki so postale že tako običajne kot obisk frizerja. Tudi na našem tržišču se je namreč pojavila izredno učinkovita krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravnim hialuronom, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe. Naravna vlažilna krema, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih, vidno zapolni globoke gubice, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Kako deluje?

Krema Lux-Factor 4D Hyaluron vsebuje izredno kakovostno hialuronsko kislino, ki spodbuja vlaženje kože in obnavlja medcelično delovanje, s čimer ustvarja boljšo strukturo kože. A pozor, pazljivo pri izbiri krem s to dragoceno učinkovino! Generični hialuron iz kitajskega uvoza namreč ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100 % naravni hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega porekla brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in  mladostne kože, po kateri hrepeni večina žensk.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kremi 4D Hyaluron zaupa tudi Ana Klašnja

»Moja koža je izredno tanka in suha, zato uporabljam izdelke, ki jo navlažijo in nežno negujejo. Ličila vsakodnevno na moji koži ostanejo več ur, s tem pa mi povzročajo neprijeten občutek zategnjenosti. Iskala sem kremo z lahko teksturo, ki kožo obenem pomirja in nahrani tudi pod težo ličil. Kremo Lux-Factor 4D Hyaluron priporočam vsem, ki iščete kvalitetno kremo, ki se hitro vpija in izredno nahrani kožo.« 

- Ana Klašnja

Izbrišite gubice iz obraza tudi vi! 

V kolikor gubice nervirajo tudi vas in bi želeli preizkusiti trenutno najbolj učinkovito pomlajevalno kremo na našem tržišču, imate sedaj odlično priložnost! Na spletni strani www.luxfactor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07 lahko kremo Lux-Factor 4D Hyaluron namreč naročite po promocijsko znižani ceni s kar 50 % popustom.

 

 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni