Slovenija

Z napačno vbrizganim proizvodom lahko dosežemo zares neugodne rezultate

Ljubljana, 19. 04. 2019 20.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Urška Šestan
Komentarji
1

Polne, čutne ustnice še nikoli niso bile tako priljubljene, kot so trenutno. Zato ne preseneča, da je njihovo polnjenje eden najbolj pogostih estetskih posegov. Pa tudi najtežjih. Hitro lahko izgledajo umetne, celo izumetničene, zato s količino polnila ni treba pretiravati, vbrizgati pa ga mora zdravnik, ne pa ljudje, ki za to opravijo zgolj tečaj.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.