Slovenija

Z vladnim avtom po prašek

Ljubljana, 19. 12. 2006 20.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zunanjemu ministru Ruplu se zdi, da gre glede ženinega nakupovanja z vladnim avtom za medijsko pretiravanje.

Zunanjemu ministru Ruplu se zdi, da gre glede ženinega nakupovanja z vladnim avtom za medijsko pretiravanje.

SORODNI ČLANKI

  • 20 - Liv Amiti E+ 3 (žensko)
  • 19 - Liv Vall E+ 2 (žensko)
  • 18 - Gravel kolo Giant Revolt 0
  • 17 - Giant Reign E+ 1
  • 16 - Giant Propel Adv Pro 0
  • 15 - Giant DailyTour E+ 1 RT
  • 14 - Giant Stance E+ 2 29
  • 13 - Liv Avail Adv 1 (žensko)
  • 12 - Giant Propel Advanced Pro
  • 11 - Giant Trance X E+ 1 Pro 29
  • 10 - Giant Talon 1 29 GE
  • 9 - Giant Defy Advanced 2
  • 8 - Giant TCR Advanced 1 Disc
  • 7 - Giant Explore E+ 2
  • 6 - Giant Trance X 1 29er
  • 5 - EnviLiv Advanced (žensko)
  • 4 - Liv Embolden E+ 1 (žensko)
  • 3 -Giant Propel Advanced 1ct
  • 2 - Giant Fathom E+ 2 Pro
  • 1 - Giant TCR Advanced SL 0

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bnam 2707
20. 12. 2006 15.33
Postavlaj se vprašanje,zakaj je soproga g.Rupla kupila metlo in vso drugo robo za čiščenje in pranje.Morda pa jo je Rupel hotel zagotoviti posel na ministrstvu,kot čistilni servis.Zato ji je ukazal nakupe.Torej gre za osnovna sredstva? Morda pa nakup metle ponazarja dogodke na ministrstvu,ki bodo še sledili.Kdo ve.Menim pa,da bi bilo bolje,da bi si kupila kakšen sesalec,ki bi hitreje opravil delo,ki že dolgo zamuja. Gospod Rupel,saj izjavo bi lahko dali bolj diplomatsko,ne pa,da se vam smeji cela Slovenija!
anzetko@siol.com
20. 12. 2006 11.37
G. Rupel je itak copata, naredi kar Marjetica reče.... tko da jo mora na vsakem koraku zagovarjat. Vprašanje če celo ona ne vodi naše zunanje politike.. Samo poglejte Miro Milošević
Peter Jurcek
20. 12. 2006 11.24
Ruplova žena se naokoli vozi na naše stroške, Janša se pa k svoji ljubici vozi kar s helikopterjem. Če bi to počel Rop bi ga že zdavnaj javno ličali, ampak zgleda da ima ta vlada preveč avtoritete in se jo javnost z mediji vred preveč boji. Partija je malenkost proti takšnemu načinu vladanja.
Uporabnik113189
20. 12. 2006 10.57
Vlada, ki je v opoziciji zagovarjala poštenje in visoke moralne vrednote, bi po moji oceni nujno morala ukrepati. To so namreč resne stvari, čeprav sedaj nekateri to poskušajo predstaviti kot malenkost. Tudi delavci ki so bili odpuščeni, ker so domov odnesli iz podjetja kakšen material bi lahko govorili isto..pa so hitro izgubili službo, ker se niso držali pravil..Zakoni za VSE!!
malasutra@gmail.com
20. 12. 2006 10.24
pa ne samo, da jo vozi šofer na državne stroške, še vrečke ji nosi. blišč in beda nove aristokracije.
malasutra@gmail.com
20. 12. 2006 10.07
konvertit rupel, večni minister, potuhnjenec in ritoliznik vsake vlade, vsake politične opcije, po potrebi levo ali desno, vseeno. ohol in aroganten. no, tisti, ki prisegate na sds zato, ker so bili menda lds nekoč arogantni - poglejte si zdaj skupinski portret naše nove vlade. komajda je v njej kdo, ki je kompetenten in pri tem ni ohol in aroganten. padel je drobnič, kar je prav. ampak, kaj pa RUPEL, BRUČAN, SIMONITTI, LUKAČIČEVA...????? vsaj te bi bilo treba zamenjati. pa nič. da ne omenjam tega, da bi v bistvu moral (po vseh protiustavnostih) odstopiti kar janša osebno. pa spet nič. janša stoji za svojimi ritolizniki, kot je stal za tistim bednikom ruparjem, ki so mu (na srečo) tržičani pokazali vrata. ja, ja, polna usta je imel janša "poštenosti" in "načelnosti". na ves glas se je drl, kako koruptivna stranka je lds. a svojih korupcijskih poslov pa ne vidi? spomin in presoja sta hecni zadevi. kako hitro je pozabil vse, kar je obljubljal. janša, zapomni si vsaj to, da te ljudstvo gleda.
revolucionar
20. 12. 2006 09.31
ODSTOP!!! Vsi moramo zahtevati odstop tega ministra! Jaz (in mislim, da nihče v Sloveniji) ne rabim takega ministra! Če plačujem davke za njegovo plačo naj osebne stvari počne s tem denarjem!! Ne pa mi trošit še dodatnega davkoplačevalskega denarja za osebne stvari!! Pa makar šel kupit samo zobotrebec!!! Ima plačo in naj jo troši kakor hoče, ne pa državnega denarja! Če so besede Janše in njegovih kolegov kaj vredne ma da odstavi tudi tega ministra! Če gane, pa nima njegova beseda več nobene veljave, ker je popolnoma isti (če ne še hujši) od vseh tistih, ki jih on toliko kritizira in jim pripisuje neke 'nemoralne' dejavnosti!!! Ljudstvo ima tako valdo kot si jo zasluži!!! In če bomo tudi sedaj tiho in dovolili, da se to pomete pod preprogo, bomo vedno ostali le hlapci, ker po temu kar se lahko vidi, niti kaj drugega ne moremo biti!!
hinko.murovec@siol.net
20. 12. 2006 06.48
Hinko MUROVEC, G. Rupelj je pač g.Rupelj, človek prepričan, da je nad drugimi, ker ni edini in je tak in še dostih hujših postopkov izkoriščanja položaja v tej kvazi demokraciji stalnica in to počnejo praktično vsi od čistilk navzgor se mu zdi kritiziranje pač sporno. Sedaj naj mi nekdo pomoli pod nos " plavi vlak in Galeba" . Toda nekdanji predsednik ni hodil na randi z Galebom ali plavim vlakom čeprav je bil kot pravite absolutist. Danes je tako izkoriščanje naroda legalno saj je demokracija a ne. Počakajmo še malo in videli boste, da brez podpisa župnika ne bo več dela za neverne. To je perspektiva naše " svobode". Psi lajajo, karavana gre dalje. Ustavo pa lahko mirno vržemo stran, saj upošteva jo itak nihče več. Hinko MUROVEC
robert1@mail386.com
20. 12. 2006 06.05
A se pomnite , da je pred par meseci na Svedski bil cel skandal, ker ministrica ni placala narocnine zaTv in ni prijavila varuske? Takoj je odstopila,sicer bi jo brcnili. Kaj pa pri nas? Delajo, kar se jim zljubi. A hlapcek pa kar tiho. Ma saj si Slovenci res verjetno niti ne zasluzimo demokracije, rabimo stalno nekoga , da nas izkorisca, pa da nas tepe. Cemu so pa oklepnike nabavili, za nas, da nas bodo lazje "pregazili" ce se bomo upirali.
tomazbodner
20. 12. 2006 05.49
Hmmm, kdo je placal za gorivo, mimogrede? Davkoplacevalci, kot vedno? Ce lahko Ruplova zena uporablja drzavni avto, ga potem lahko vsak? Ne vem, ali se uporabi drzavnega premozenja (kar avto je, gorivo pa tudi) za lastne potrebe rece korupcija, kot trdi 24ur, je pa vsaj prekoracitev pooblastil, zaradi cesar mnogi izgubijo stolcek, nekateri pa celo koncajo za zapahi. Glede na odgovor Rupla, ki trdi, da je to medijsko pretiravanje, je pa ocitno, da to se zdalec ni bilo prvic, ampak se mu zdi povsem normalno, da njegova zena uporablja vozilo v lasti drzave. Sicer pa, obstaja tudi olajsevalna okoliscina - Rupel je bil zunanji minister ze 15 let in se casov, ko je moral uporabljati svoj avto, ne spomni vec... No Jaka, cakamo, da razjasnis, kako je bila to vse zarota partije, Kardelja in Kucana proti sveti demokraski stranki...
esfflight
20. 12. 2006 02.02
Ali je takrat v Ameriki, ko ste zahteval dodaten denar za zeno, tudi opravljala protokolarna dejanja? Vi ste se solal na stroske drzave. Danes izkoriscate vse mozno, kar se da od matere Slovenije in hocete se vec. Sramota Rupel!! Da vas samo sram ni lagati in zavajati ljudi. Vi ste kriminalec, kateremu ni para. Kaj se boste sedaj zmislil se?