Slovenija

Za Miho in njegovega nečaka iz Gerečje vasi na dražbi Dončićev dres

Ljubljana, 22. 01. 2021 12.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Nuša Stegnar
Komentarji
6

Slovenci smo že velikokrat dokazali, da v stiski znamo stopiti skupaj, in tudi tokrat ni nič drugače. Z licitacijami dresov slovenskih športnikov so dobri ljudje za Miho in njegovega nečaka, ki sta v tragediji v Gerečji vasi izgubila sorodnike, zbrali že 8500 evrov.

 

Po tem, ko sta na božič po grozljivi tragediji ostala sama, so Mihi in njegovemu nečaku na pomoč priskočili številni ljudje: sosedi, zaposleni v šoli, dobrodelne organizacije in prijatelji, med njimi tudi Sašo Dobnik. Ta na svojem profilu na Facebooku aktivno prireja licitacije športnih dresov, ki jih podarjajo slovenski športniki, da bi tako vsaj malo pomagali Mihi, ki je v tragediji izgubil starša in sestro, ter njegovemu nečaku, ki je izgubil stara starša in mamo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Danes je tako začel že z 9. licitacijo dresa – tokrat gre za dres slovenskega košarkarja Luke Dončića, ki se je povabilu z veseljem odzval. Za Miho in nečaka je tako podaril podpisan belo-zlati dres iz aktualne sezone. Licitacija dresa bo trajala do nedelje zvečer, licitirate pa lahko na Facebooku .

Dobnik je povedal, da so se že končale licitacije dresov Rozmana, Zahovića, Drozga, Tavaresa, Gajserja, Čeha in drugih, hkrati pa že napoveduje naslednje licitacije, ki se bodo vrstile prihodnji teden, zato spremljajte njegov profil na Facebooku – morda boste lahko kmalu licitirali tudi dres svojega priljubljenega športnika. Do zdaj so za Miho in njegovega nečaka zbrali že 8500 evrov.

Spomnimo, da je na božič v Gerečji vasi moški umoril najprej svojo nekdanjo partnerico, nato pa še njene starše. 

Koronavirus pasica november

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Modropoletje
23. 01. 2021 08.23
-2
Zanimivo, veliko sportnikov donira in daje denar, pa nihce to ne obesa na veliki zvon. Ko pa Doncic podari dres, pa je cela Slovenija na nogah! Amen!
ina5785
22. 01. 2021 13.28
+3
Tile TRRji mi gredo tako na živce. . . . . . . . . . . . VEDNO ko skušam preko njih donirat, je en kup komplikacij!!! NE čudi me, da se je zbralo tako MALO denarja dosedaj, menim da ravno zaradi TRR!!! Naj dajo mažnost donirat preko SMS in se bo v trenutku nabralo DOSTI denarja!!! To je vsem najlažje, pa še starejši ljudje donirajo, prav tako mladina! Srčno želim, da se nabere večja vsota, saj tale mlad človek je imel 3 pogrebe. . . . . . . . . . pa še za fantka, svojega nečakeca bo skrbel!
MilkaJogurt22
22. 01. 2021 13.08
+2
20.000 jurclov nej nakaže Dončič pa je mir, kaj se bo folk z enimi dresi ubadov...
ina5785
22. 01. 2021 13.31
+6
MilkaJogurt22 - ZAKAJ toliko neke jeze?, sarkazma? čez LUKO!!! Saj Luka pa vedno DONIRA, je zelo dober in darežljiv fant. Kaj pa tebe ali mene brigajo njegovi miljoni, saj jih je prislužil SAM s TRDIM DELOM!!!! Fant NI imel pravega otroštva, ker je non stop treniral, a sedaj bi pa po TVOJE kar dal 20 JURJEV??? Razmisli o sebi!!! Mogoče pa niti nisi polnoleten/a, pa kar nekaj iz favšije sekaš!!!! Ko bi v SLO le imeli več tako DOBRIH LUKOV DONČIĆEV!!!!
Crni tulipan
22. 01. 2021 14.05
+6
glavni Baja
22. 01. 2021 14.13
-3
kva pa njemu 20.000e, tis pa tut smešn/a @ina5785 🤓