Slovenija
Oglas

Za neomejen vid in lepoto v podrobnostih

Ljubljana, 04. 10. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Več kot 80 % zunanjih informacij je sprejetih in komuniciranih s svetom okoli nas s čutilom vida, zato ne dovolite, da vas slab vid omejuje in definira. Odkrijte Varilux kot najboljšo rešitev, ko gre za dober vid presbiopov.

Varilux
Varilux FOTO: Arhiv ponudnika

Biti najboljša različica sebe je težnja večine od nas, kajti pri vsem, kar počnemo in razvijamo, je naravno, da si prizadevamo doseči svoj maksimum. Prav tako je naravno, da smo z leti boljši v tem, kar počnemo, in da napredujemo, vendar to pravilo ne velja tudi za naš vid. Z leti naš vid slabi, kar (in)direktno vpliva na naš uspeh. Ravno starostna daljnovidnost ali presbiopija včasih omejuje naše dosežke. S pravočasnim pregledom vida in pravilno korekcijo premagamo vizualne omejitve. Varilux so progresivna stekla, kar pomeni, da vsebujejo tri vidna območja: bližino, srednjo razdaljo in daljavo, skozi katera prehajate skoraj neopazno. Od izuma prvega progresivnega stekla Varilux leta 1959 do danes Essilorjevi strokovnjaki zagotavljajo maksimalno udobje vida z nenehnim delom na področju inovacij in novih tehnologij. 

Varilux
Varilux FOTO: Arhiv ponudnika

Naj vas te težave ne ovirajo

Ali pogosto čutite napetost v očeh, glavobole, povezane z gledanjem, vse manj jasno prebirate črke z mobilnega telefona, ga približate očem, zlasti v mraku? Te težave vas omejujejo v vsakdanjem, poslovnem in zasebnem življenju. Ne dovolite, da vas omejujejo! Ne čakajte, ampak takoj preverite in popravite vid. Ne dovolite, da slab vid vpliva na vaš uspeh. Skrb za vid ni samo skrb za to, da dobro vidimo, temveč tudi skrb za kakovost življenja, ker dober vid pomeni tudi boljše zdravje na splošno.

Presežite meje, ko gre za vid

Progresivna očalna stekla Varilux za presbiopijo so prilagojena potrebam uporabnika. S sporočilom "vid brez omejitev" je poudarjena moč Variluxa kot najboljše rešitve za dober vid presbiopov. Varilux tako spodbuja uporabnike, da s tem, ko premikajo svoje meje, živijo življenje brez omejitev, ki jih povzroča slabo vidno polje. Ne glede na vaš poklic, najsi boste arhitekt, učitelj, pilot, krojač, policist, prodajalka, umetnik, z dobrim vidom uresničite svoj polni potencial, premikate svoje meje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zadovoljstvo potrjujejo uporabniki Variluxa, priporočajo pa ga strokovnjaki

Tehnologija Varilux neprekinjeno premika meje ter zagotavlja brezhiben vid tako od blizu kot na daleč in na vseh vmesnih razdaljah, s popolno sliko, do najmanjših podrobnosti v jasnem fokusu. Privoščite si popolnost in raziščite vse podrobnosti ter se omejite le na območje, ki ga doseže vaš pogled, ter se potrudite, da bo to območje čim dlje, medtem ko živite brez meja.

Za vid brez omejitev in lepoto v podrobnostih poiščite Varilux v  Essilor partnerskih optikah

Virtualno preizkusite svoja Essilor stekla!

V kombinaciji s Transitions tehnologijo vam progresivna stekla Varilux  omogočajo vrhunsko ostrino vida tako na prostem kot v zaprtih prostorih.  Virtualno preizkusite Transitions barve v izbranih okvirjih in ugotovite, katera očala najbolje ustrezajo vašemu slogu in obliki obraza na https://www.essilor.si/virtualni-preizkus-essilor.

 

Naročnik oglasa je Essilor.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni