Slovenija
Oglas

Za nepozabno igričarsko izkušnjo s PlayStation®5

Ljubljana, 22. 11. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste že dodobra zaplavali v igričarske vode ali ste eden izmed tistih, ki še išče prave smernice za čim boljšo igričarsko izkušnjo? Potem zagotovo veste, da je ključ do uspeha tudi »obvezna oprema«, s katero boste svojo igralsko izkušnjo povzdignili na višjo raven in se prepustili – zmagi! Vsi ljubitelji legendarne igralne konzole PlayStation® pa boste zahvaljujoč ekskluzivnim funkcijam najsodobnejših televizorjev BRAVIA XR, ki predstavljajo naravnost »popoln par« v kombinaciji s PlayStation®5, ustvarili ultimativno »gamersko« izkušnjo.

PlayStation® je ena izmed najbolj priljubljenih igralskih naprav na svetu. Zakaj? Ker tukaj igra nima omejitev. Z najnovejšo različico PlayStation®5 boste izkusili nalaganje s svetlobno hitrostjo, pristnejšo izkušnjo igranja s čutnim odzivom, prilagodljive sprožilce in tehnologijo 3D-zvoka. S prilagodljivimi sprožilci konzole boste začutili dinamičen odziv napetosti, čutni odzivi konzole pa bodo zaznali odzivne vibracije v določeni igri za pravi občutek resničnosti. Z vgrajenim mikrofonom za nemoteno igranje s prijatelji boste še lažje sledili skupinski igri in se odpravili na razburljivo pustolovščino v svet, poln domišljije in napetih trenutkov. 

Začutite igro kot še nikoli do sedaj: Playstation®5 x BRAVIA XR 

Ste privrženci najpopularnejših klasik, kot so NBA, Call of Duty in Fifa, ki se letno nadgrajujejo, ali se raje preizkusite v novejših igrah, kot so recimo Assassin's Creed Valhalla, Ratchet & Clank: Rift Apart ali Spider-Man? Če želite vaši najljubši igri omogočiti, da pokaže ves svoj potencial, povežite PlayStation®5 s televizorji Sony BRAVIA XR™ in ustvarite »popoln par«. Televizorje BRAVIA XR odlikuje osupljivo realistična slika, polna živahnih barv in privlačnih kontrastov, ki jih dopolnjuje edinstvena tehnologija zvoka. Sony BRAVIA XRTM in PS5™ pa skupaj ustvarita izjemno igričarsko izkušnjo s pristno sliko in zvokom, ki vas bosta popeljala v samo središče dogajanja – ne glede na to, ali igrate igro ali gledate film. 

Posnemite več podrobnosti s prizori z veliko kontrasta. Gran Turismo 7: Blagovna znamka in avtorske pravice so v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc. Igro je razvilo podjetje Polyphony Digital Inc.
Posnemite več podrobnosti s prizori z veliko kontrasta. Gran Turismo 7: Blagovna znamka in avtorske pravice so v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc. Igro je razvilo podjetje Polyphony Digital Inc. FOTO: Arhiv ponudnika

Televizorji BRAVIA XR namreč prinašajo dve povsem novi ekskluzivni funkciji za PS5, s katerima se boste potopili v svet igričarske zabave. 

1. Samodejna obdelava slike HDR

Konzola PS5™ samodejno prepoznava individualne TV-modele BRAVIA XR in izbere najboljšo nastavitev HDR za vaš TV. Zato boste tudi v prizorih z visokim kontrastom videli ključne podrobnosti in barve v najsvetlejših in najtemnejših delih zaslona.

2. Samodejni slikovni način izbire žanra

Televizor BRAVIA XR samodejno preklopi v igralni način. Tako minimalizira zakasnitev in izboljša odzivnost. Med gledanjem TV-ja in filmov preklopi v standardni način in daje poudarek na obdelavi slike za bolj izrazne prizore. 

Uživajte v igrah in drugi vsebini s konzolo PS5™
Uživajte v igrah in drugi vsebini s konzolo PS5™ FOTO: Arhiv ponudnika

Vsi pravi gamerji pa boste navdušeni tudi nad nemotenim premikanjem za izjemno izkušnjo igranja. S HDMI 2.1 lahko igrate pri hitrosti do 120 sličic/s v združljivih igrah, zato imate prednost pri strelskih, športnih in drugih igrah z zelo hitrim dogajanjem. Uživali boste tudi v izjemno tekočem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu 8,5 ms s 4K/120 sličicami/s in namenskim igralnim načinom.

Vse je pripravljeno za popolno igračarsko izkušnjo. ©2021 Sony Interactive Entertainment LLC. Ratchet & Clankis je v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc.
Vse je pripravljeno za popolno igračarsko izkušnjo. ©2021 Sony Interactive Entertainment LLC. Ratchet & Clankis je v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc. FOTO: Arhiv ponudnika
Gran Turismo 7: Blagovna znamka in avtorske pravice so v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc. Igro je razvilo podjetje Polyphony Digital Inc.
Gran Turismo 7: Blagovna znamka in avtorske pravice so v lasti podjetja Sony Interactive Entertainment Inc. Igro je razvilo podjetje Polyphony Digital Inc. FOTO: Arhiv ponudnika

3. Odzivno igranje, nadzor brez napora

Vse nared? Ko priključite kabel HDMI, BRAVIA XR zazna, da je konzola priključena in samodejno preklopi na igralni način. Nato lahko le še uživate v brezhibnem in odzivnem igranju na najnovejših televizorjih BRAVIA XR in najnovejšem PS5™.

Posodobitve programske opreme za konzolo PlayStation®5 in TV BRAVIA bodo na voljo do konca leta 2021.

 

Naročnik oglasa je Sony Europe B.V.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja