Slovenija

Za Slovenijo slabše ocene pričakovanih ekonomskih sprememb

Ljubljana, 07. 02. 1998 12.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Euromoney je zaradi azijske krize in posledicah na finančnih trgih decembra lani izjemoma ponovil ocenjevanje deželnega tveganja. Ocenjena je bila tudi Slovenija, ocena pričakovanih ekonomskih sprememb za Slovenijo v letih 1998 in 1999 pa se je resno poslabšala, in sicer za dobre štiri odstotke, medtem ko so se ocene za druge članice Cefte izboljšale.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.