Slovenija
Oglas

Za ugodnejši nakup upoštevajte teh 5 nasvetov

Ljubljana, 14. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Iščete nasvete, kako pri nakupovanju dodatno privarčevati? Ste na pravem mestu, saj smo za vas izbrskali nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali opraviti ugodnejši nakup.

Spar Zares ugoden nakup katalog viz-1

1. Doma dobro preglejte, kaj res potrebujete

Prihranite lahko še preden se odpravite po nakupih. Vas zanima, kako? Pred nakupovanjem preglejte, katerim izdelkom v vaši shrambi se izteka rok in najprej uporabite te. Na takšen način lahko načrtujete svoj jedilnik in tako poskrbite, da izdelkov pred iztekom roka ne zavržete. Nato dobro poglejte, kateri izdelki vam manjkajo. Natančen pregled vam namreč pomaga, da v trgovini ne kupujete izdelkov, ki jih sicer že imate. 

2. Nakupujte s kartico zvestobe

Vsi, ki že nakupujete s karticami zvestobe, dobro veste, koliko tako prihranite. Nekatere ponujajo takojšnji popust, z nekaterimi lahko koristite posebne kupone, spet druge pa ponujajo oboje in še več. Z vsemi pa lahko prihranite, zato vam predlagamo, da si jo uredite. Kartico si lahko zagotovite brezplačno.

Spar Zares ugoden nakup katalog viz-2

 

S SPAR plus kartico prejmete odlične popuste na mnoge izdelke – včasih tudi za več kot 50 %! Kartico pa si lahko uredite tudi v mobilni aplikaciji SPAR plus in jo imate tako vedno pri roki.

3. Koristite kupone

Trgovci nudijo mnoge kupone, vi pa jih morate le izbrskati in jih optimalno uporabiti. Večje nakupe lahko načrtujete, takrat ko so na voljo kuponi za popust na celoten nakup, saj tako prihranite kar nekaj denarja. Koristite pa lahko tudi kupone za popuste, ki veljajo na en izdelek. Ugodnost boste najbolje izkoristili, tako da kupon unovčite na izbran dražji izdelek. 

S SPAR plus kartico poleg nižjih cen dobite še 10 % popust na nakup nad 30 €, ki velja vsak konec tedna in velja tudi za akcijsko znižane izdelke, tedensko pa prejmete še 25 % popust na izdelek po izbiri.

3. Izkoristite količinske ugodnosti

Če imate doma nekaj dodatnega prostora za shranjevanje živil, vam svetujemo, da izkoristite količinske popuste, saj tako dobite več za manj denarja. Trgovci namreč ob nakupu dveh enakih izdelkov mnogokrat nudijo popust na drugi izdelek. Takšne ponudbe morate le poiskati, najlažje pa jih opazite po oznakah na policah. Sledite pa lahko tudi raznim ugodnostim, ki ob nakupu večjega števila izdelkov zagotavljajo brezplačne dodatne izdelke. Včasih lahko izbrskate tudi ponudbe, kot so celo 4+2 gratis!

Spar Zares ugoden nakup katalog viz-3

 

V novem Sparovem katalogu lahko poiščete razne količinske popuste, še dodatno pa lahko prihranite s ponudbami 2 + 1 GRATIS, 4 + 2 GRATIS ...

4. Preklopite na trgovske znamke

V trgovinah ste najbrž že opazili, da trgovci ponujajo tudi svoje lastne trgovske znamke. Izdelki teh znamk so navadno še cenejši od ostalih, a to nikakor ne pomeni, da so slabše kakovosti. Ravno obratno: takšni izdelki so le cenejši, kakovost pa je zagotovljena, saj jih proizvajajo priznani proizvajalci, ki imajo tudi svoje lastne znamke. Veliko proizvajalcev je tudi slovenskih.

V Sparu nudijo več kot 500 izdelkov S-BUDGET, veliko izmed njih pa se ponaša s senzorično oceno »odlična kakovost«, ki jo podeljuje Biotehniška fakulteta.

5. Kupujte trajno znižane izdelke

Pred nakupom opravite »manjšo raziskavo« in poiščite trgovino, kjer nudijo trajno znižane izdelke. Tako lahko cenejše izdelke kupujete dlje časa – velikokrat popusti veljajo tudi več mesecev!

Trajno znižane izdelke poiščite v Sparu! V stalni ponudbi najdete več kot 2000* izdelkov priznanih blagovnih znamk s »trajno znižano ceno«, ki velja najmanj do konca leta 2021.

 

Za še več ugodnih ponudb preverite Sparov letak »Zanesljivo ugoden nakup«, ki je aktualen le še do torka, 14. 9. 2021!

 

*Velja za trgovine največjega formata.

Zaupali smo vam 5 nasvetov za ugodno nakupovanje, vi pa jih izkoristite ob naslednjem nakupu in tako prihranite nekaj denarja.

 

Naročnik oglasa je Spar Slovenija.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja