Slovenija

Zabodli Ljubljančana

Krško, 23. 09. 2005 09.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V noči na petek je neznanec pred lokalom v Ljubljani zabodel 46-letnega Ljubljančana.

46-letni Ljubljančan je na parkirišču gostinskega lokala na Brnčičevi ulici v Ljubljani pristopil do treh neznancev, ki so se prepirali in jih hotel pomiriti. Takrat ga je eden izmed njih z neznanim ostrim predmetom zabodel v predel trebuha. Po dejanju so vsi trije neznani moški pobegnili. Poškodovanega so odpeljali v Klinični center, vendar ni v življenjski nevarnosti.

Moški, ki je zabodel Ljubljančana, naj bi bil star okoli 35 do 40 let, visok približno 170 centimetrov, temnejše polti, črnih las ter oblečen v jakno in hlače neznane barve.

Oče umrl med pretepom

V družinski tragediji v okolici Krškega je umrl 62-letnik
V družinski tragediji v okolici Krškega je umrl 62-letnik FOTO: POP TV

V okolici Krškega pa je med družinskim pretepom umrl 62-letni moški. V sredo zvečer se je občan Krškega sporekel s 56-letno ženo in 20-letnim sinom. Med prepirom in pretepom je občan dobil hude poškodbe po glavi, zaradi katerih je umrl. Žena in sin sta poskušala njegovo smrt prikazati kot naravno, vendar je zdravnica Zdravstvenega doma Krško med mrliškim ogledom zaznala sumljive okoliščine smrti in obvestila policijo.

Zoper osumljena bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Krškem in sicer zaradi suma storitve kaznivega dejanja posebno hude telesna poškodba.