Slovenija

Začasna zaustavitev trgovanja z delnicami Gradbenega podjetja Grosuplje

Ljubljana, 13. 02. 1998 11.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trgovanje z delnicami Gradbenega podjetja Grosuplje (GPG) je z današnjim dnem začasno zaustavljeno in bo ponovno sproščeno po ustrezni javni objavi podatkov o lanskem poslovanju podjetja, sporoča Ljubljanska borza. Ljubljanska borza je začasno ustavila trgovanje z delnicami Gradbenega podjetja Grosuplje zaradi današnje novinarske konference podjetja, na kateri bo podjetje predstavilo finančne rezultate in poslovanje v preteklem letu, načrte za prihodnost in zaključek privatizacije.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.