Slovenija

Zadnji sejemski dan v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 15. 04. 2000 17.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na gornjeradgonskem sejmišču se bodo popoldne zaprla vrata 13. mednarodnega sejma gradbeništva in gradbenega materiala Megra. Na sejmu, ki se je začel 11. aprila, se je na 12.500 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo 550 razstavljalcev iz 27 držav. Po ocenah direktorja Pomurskega sejma Janeza Erjavca si bo sejem v petih dneh predvidoma ogledalo 26.000 ljudi, kar je približno toliko kot lani. Pomurski sejem pa je po njegovih besedah na dobri poti, da s sejmoma Megra in kmetijsko živilskim sejmom postane član mednarodne sejemske zveze UFI.

Letošnjo Megro je zato obiskal podpredsednik UFI Mathias Treinen, ki je sejem označil kot najlepši gradbeni sejem v Evropi. Povedal je, da si želi, da bi sejem ostal kakovostna predstavitev vsega, kar srednjeevropska regija ponuja in potrebuje. Ker Pomurski sejem z Megro že izpolnjuje osnovne pogoje za včlanitev v UFI, je Treinen izrazil vso podporo prizadevanjem, da bi Pomurski sejem že na kongresu v Hongkongu oktobra letos postane član UFI.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.