Slovenija
Oglas

Zagotovi si tudi ti svojo zapeljivo – sanjsko postavo z aplikacijo Extreme training

Ljubljana, 06. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vsaka izmed nas je večkrat do sedaj trdno sklenila, da bo končno nekaj naredila zase in za svoje zdravje. A tu se začne nešteto vprašanj, na katere je treba dobiti odgovore: kako učinkovito trenirati? Katera hranila so najprimernejša in kaj konec koncev jesti, da bom kar najhitreje prišla do zadovoljivih rezultatov? Odgovore na vsa ta vprašanja in najhitrejšo pot do cilja ponujajo osebni trenerji, ki vam poleg treninga ponudijo tudi jedilnik, istočasno pa so vam motivacijska opora. Sedaj si lahko resnično privoščite osebnega trenerja in to kar v zavetju svojega doma.

Prva slovenska aplikacija za personalizirani trening za oblikovanje postave omogoča ženskam pametno treniranje in oblikovanje postave brez kakršnekoli opreme, kar od doma. 

Pametna aplikacija je namenjena predvsem ženskam, saj jim omogoča celosten trening, od razgibavanja do raztezanja, beleži njihov napredek, hkrati pa jim ponuja pester izbor zdravih jedi z recepti, s katerimi bo uporabnica ohranjala želeno težo.

Aplikacija Extreme training
Aplikacija Extreme training FOTO: Arhiv ponudnika

Ženske bodo sedaj lahko trenirale kjerkoli in kadarkoli pod vodstvom licencirane kondicijske trenerke Vide Macure, ki je pripravila program vadbe na najučinkovitejši način, ki zagotavlja vidne rezultate že po 14 dneh, v kolikor uporabnica aplikacije trenira po predvidenem programu 3-krat tedensko. 

»Aplikacija ponuja več kot 90 programov treninga različnih težavnostnih stopenj, odvisno od tega, ali želijo telovaditi starostnice, osebe brez kondicije, tiste, ki so že v formi, ali mamice po porodu. Začetnica bo v roku enega leta dosegla kondicijsko pripravljenost profesionalke,« zagotavlja Macura.

Da bodo rezultati kar najboljši, ima uporabnica aplikacije Extreme training tudi dostop do kar 365 dnevnih predlogov jedilnikov, s kar 1825 različnimi recepti, ki so vsi po vrsti sestavljeni iz zdravih sestavin, ki so pri roki v vsakem gospodinjstvu.

Vaša pot do zdravja in preoblikovane postave se začne zdaj

V meniju treningov si uporabnica aplikacije lahko izbere težavnost treninga, s katerim bo pričela svojo »Extreme Training preobrazbo«, začetek treninga pa je prilagojen tako popolnim začetnikom, starostnikom, ženskam po porodu ter tudi športnikom, ki želijo nadgraditi svojo telesno pripravljenost ter kondicijo. 

Pametna vadba pod vodstvom profesionalke

Aplikacija Extreme Training je zasnovana tako, da uporabnica opravi trening 3-krat tedensko, šele nato ji dovoli napredovanje v naslednji teden in s tem na naslednjo težavnostno stopnjo. Na tak način je rešena težava preskakovanja vaj in zagotovljen je kar najboljši možen napredek uporabnice, ki bo opazila spremembe že po 14 dneh treninga – to je tudi obdobje, ko je uporaba aplikacije za vse nove uporabnike BREZPLAČNA! 

Rezultat BREZ tveganja

Aplikacija je na voljo pri obeh največjih ponudnikih spletnih aplikacij Google Play ter App Store, prvih 14 dni uporabe aplikacije pa je za vsakega novega uporabnika popolnoma brezplačnih. V tem obdobju so ob pravilni uporabi aplikacije ter podpori osebne trenerke Vide Macure rezultati vidni in zagotovljeni. 90 različnih programov, 1440 vaj, 1825 zdravih in okusnih obrokov ter 24-urna osebna podpora vam garantirajo vidne rezultate že v prvih dveh tednih uporabe aplikacije Extreme training. Naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Preizkusite aplikacijo Extreme training. Ne bo vam žal.

Več na www.extremetraining.eu.

 

Naročnik oglasa je E.C.A. d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni