Slovenija
Oglas

Zakaj ima Ana Klašnja tako dolge trepalnice?

Ljubljana, 07. 12. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste tudi vi opazili, kako goste in dolge trepalnice ima Ana Klašnja? Kljub uporabi umetnih trepalnic na nastopih in snemanjih, so njene naravne trepalnice dolge, zdrave in močne. Vas zanima skrivnost njenega zapeljivega pogleda? Preverite, kaj uporablja za hitrejšo rast.

Eyelash-1

Si tudi vi želite naravnega videza?

Ana Klašnja uporablja serum za trepalnice, ki blagodejno vpliva na dlačice v korenu in s tem pospešuje rast. Pri uporabi umetnih trepalnic in agresivnih lepil se vaše naravne trepalnice poškodujejo. Še več, pri odstranjevanju jih lahko lepilo celo izpuli. Z uporabo seruma, ki ustvari zaščitni sloj, se naravne trepalnice zavarujejo pred zunanjimi vplivi, lomljenjem in izpadanjem. Ob redni uporabi Lux-Factor Eyelash seruma, naravne trepalnice pridobijo volumen in dolžino do te mere, da umetnih trepalnic ne boste več potrebovale. Serum ustvari make-up učinek, trepalnice potemnijo in se zgostijo.

Eyelash-2

Zakaj je serum Eyelash tako učinkovit?

Lux-Factor Eyelash serum vsebuje 100 % naravne sestavine. Je dermatološko testiran in klinično potrjen, zato je primeren za uporabo na občutljivih očeh. Ena najboljših lastnosti Eyelash seruma pa je, da deluje tudi na obrveh. Primeren je za sočasno uporabo z drugimi ličili, tudi v času nošenja umetnih trepalnic. Gre za čisto, varno in naravno formulo, ki stimulativno vpliva na rast trepalnic. 

Enostavna uporaba, ki vam vzame le minuto

Postopek nanosa seruma vam vzame le minuto vašega časa, saj je zelo enostaven za uporabo. Za optimalen učinek je najbolje, da ga nanesete 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. 

Predel okrog oči nežno očistite. Serum za rast trepalnic Eyelash nanesite s priloženim aplikatorjem na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah. Po nanosu pustite serum delovati nekaj minut, da se vpije. Ena terapija zadostuje za 1 mesec uporabe. Velika prednost seruma je, da ga lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki in ličili.

"Za televizijske in odrske nastope skoraj vedno uporabljam umetne trepalnice, kar pa mi ob tako pogosti uporabi kar precej poškoduje moje naravne. Za nego trepalnic uporabljam serum Eyelash, ki poskrbi za dolge in privihane trepalnice ter jih ščiti pred vplivi močnih lepil. Serum Eyelash uporabljam tri tedne in počasi opažam, da se mi trepalnice ne lomijo in tudi veliko manj izpadajo."

- Ana Klašnja

Eyelash-3
Eyelash-4

Se bojite nakupovanja prek spleta?

V učinkovitost Lux-Factor Eyelash seruma smo tako prepričani, da vam na vsak nakup nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino. Tako lahko nakup opravite povsem varno.

Do dolgih in gostih trepalnic vas loči le še klik!

Do trepalnic kakršne ima Ana Klašnja vas loči le še klik. Svoje naročilo lahko oddate www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Ob večjem naročilu vam podarjamo brezplačno poštnino in še darilo. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni