1°C

Zakaj ima Natalija Verboten tako dolge trepalnice?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.R. /
Ste tudi vi opazili, kako goste in dolge trepalnice ima Natalija Verboten? Kljub uporabi umetnih trepalnic na nastopih in snemanjih, so njene naravne trepalnice dolge, zdrave in močne. Vas zanima skrivnost njenega zapeljivega pogleda? Preverite, kaj uporablja za hitrejšo rast.

POSLOVITE SE OD UMETNIH TREPALNIC

Natalija Verboten že več let uporablja serum za trepalnice, ki blagodejno vpliva na dlačice v korenu in s tem pospešuje rast. Pri uporabi umetnih trepalnic in agresivnih lepil se vaše naravne trepalnice poškodujejo. Še več, pri odstranjevanju jih lahko lepilo celo izpuli. Z uporabo seruma, ki ustvari zaščitni sloj, se naravne trepalnice zavarujejo pred zunanjimi vplivi, lomljenjem in izpadanjem. Ob redni uporabi Lux-Factor EYELASH seruma, naravne trepalnice pridobijo volumen in dolžino do te mere, da umetnih trepalnic ne boste več potrebovale. Serum ustvari make-up učinek, trepalnice potemnijo in se zgostijo.

Lux-Factor EYELASH
Lux-Factor EYELASHFOTO: Arhiv ponudnika

ZAKAJ JE EYELASH SERUM TAKO UČINKOVIT?

Lux-Factor EYELASH serum vsebuje 100 % naravne sestavine. Je dermatološko testiran in klinično potrjen, zato je primeren za uporabo na občutljivih očeh. Ena najboljših lastnosti EYELASH seruma pa je, da deluje tudi na obrveh. Primeren je za sočasno uporabo z drugimi ličili, tudi v času nošenja umetnih trepalnic. Gre za čisto, varno in naravno formulo, ki stimulativno vpliva na rast trepalnic.

Lux-Factor EYELASH
Lux-Factor EYELASHFOTO: Arhiv ponudnika

ENOSTAVNA UPORABA

Postopek nanosa seruma vam vzame le minutovašega časa, saj je zelo enostaven za uporabo. Za optimalen učinek je najbolje, da ga nanesete 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. Predel okrog oči nežno očistite. Serum Lux-Factor EYELASH nanesite s priloženim aplikatorjem na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah. Po nanosu pustite serum delovati nekaj minut, da se vpije. Ena terapija zadostuje za 1 mesec uporabe. Velika prednost seruma je, da ga lahko uporabljate v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi izdelki in ličili. 

Lux-Factor EYELASH
Lux-Factor EYELASHFOTO: Arhiv ponudnika

»Zaradi narave dela veliko pozornosti posvečam svojemu videzu in pri tem mi več kot pomaga tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, s katerim sem vsaj za 30 % podaljšala svoje naravne trepalnice. Za televizijske nastope včasih še uporabim umetne trepalnice, a Lux-Factorjev serum poskrbi, da se ob tem moje naravne ne poškodujejo. Zares enostaven nanos in super proizvod. Priporočam!« 

- Natalija Verboten

Lux-Factor EYELASH
Lux-Factor EYELASHFOTO: Arhiv ponudnika

30-DNEVNO JAMSTVO

V učinkovitost Lux-Factor EYELASH seruma smo tako prepričani, da vam na vsak nakup nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino. Tako lahko nakup opravite povsem varno.

DO GOSTIH IN DOLGIH TREPALNIC VAS LOČI SAMO ŠE KLIK

Do trepalnic kakršne ima Natalija Verboten vas loči le še klik. Svoje naročilo lahko oddate na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Ob večjem naročilu vam podarjamo brezplačno poštnino in še darilo. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.