Slovenija
Oglas

Zakaj ima ona brezhibno kožo, jaz pa ne?

Ljubljana, 08. 08. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Čeprav bi morale biti ženske ženskam največje podpornice, pa v resnici temu velikokrat ni tako. Zdi se, kot da v 21. stoletju, ko lepotne ideale postavljalo retuširane 'instagram bejbe', ženske med seboj prav tekmujejo, katera bo posnela boljši selfie, ima ožji pas, večjo zadnjico in seveda lepšo kožo. Le-to je seveda popolnoma odveč, saj je prvo pravilo na poti k sreči to, da se ne obremenjuješ z drugimi. Stremeti k nedosegljivemu, kot denimo k popačeni realnosti na instagramu, je lahko precej utrujajoče. Namesto da se neprestano primerjate z drugimi, raje začnite delati na sebi.

Kako? Tako, da začnete ZDAJ! 

Ne jutri, ne čez vikend, ne, ko bo plača … ZDAJ! Sklenite, da je prav ZDAJ pravi trenutek, da začnete spreminjati svoje življenje na bolje. Le-to pomeni, da boste začeli živeti bolj zdravo, posledično pa boste tudi brez večjega truda začeli izgubljati kilograme in izboljšali videz svoje kože. Ter seveda najpomembneje: z zdravim načinom življenja bodo bolj 'zdrave' postale tudi vaše misli. Ne boste več razmišljali, kako premagati druge, temveč kako izboljšati sebe. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Redna telovadba 

Gotovo tudi vi preživite veliko časa sede. Bodisi v službi bodisi v avtomobilu, doma na kavču … In prav zato morate prosti čas izkoristiti tako, da se čim več gibate. Začnite s sprehodi. Vsak dan se odpravite na vsaj polurni sprehod v naravo, nato pa le-tega podaljšajte na eno uro. Boste videli, kako se bo vaše življenje spremenilo, če boste vsak dan vsaj 1 uro preživeli v naravi! 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Zdrava hrana 

Hrana ima izreden vpliv na naše počutje. Začnite se prehranjevati zdravo in redno. Ne izpuščajte obrokov, še posebej ne zajtrka. Iz vašega jedilnika črtajte sladke pijače, sladkarije in belo moko. Ne, če želite izgubiti odvečne kilograme, vam ni treba stradati, temveč morate le izbirati zdrava živila. 

Ustrezna skrb za kožo

Zdrava prehrana bo poskrbela tudi za lepšo kožo. Pri spremembi prehrane je najbolje pričeti z antioksidanti, ki bodo poskrbeli za čiščenje telesa. Slednje najdemo denimo v jagodičju: borovnice, brusnice, maline, robidnice, rdeče grozdje, ribez, rdeča pesa. Poskrbite tudi, da popijete dovolj vode in uporabljajte le kakovostne izdelke za kožo. Vsak večer skrbno odstranite ličila in svojo kožo negujte z naravnimi izdelki. Dobra izbira je denimo tudi krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje izredno kakovostno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki lahko nase veže velike količine vode in na tak način učinkovito navlaži kožo. Posledica: bolj gladka in sijoča koža. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Naredite pomembno spremembo

Torej, drage dame, v kolikor se v svoji koži počutite negotovo, se ne primerjajte z drugimi, temveč raje naredite spremembo pri sebi. Začnite že danes. Prvi korak k lepši in čistejši koži je izbira prave kreme, ki jo vključite v svojo dnevno in večerno rutino. Že več kot 25 tisoč Slovenk uporablja kremo 4D Hyaluron, ki vam bo garantirano pomagala pri izboljšanemu videzu vaše kože. Super plus? Kremo lahko uporabljate zjutraj in zvečer ter s tem dosežete najboljše rezultate. Lahko pa vam tudi zaupamo, da kremo 4D Hyaluron priporočajo številni farmacevti in dermatologi, ob nakupu pa ste deležni še 30-dnevne garancije, saj je kozmetična znamka Lux-Factor 100 % prepričana v učinkovitost kreme. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kje lahko naročite? 

Če naročite kremo 4D Hyaluron v naslednjih dneh, jo lahko preizkusite s kar 50 % popustom. Pokličite na brezplačno telefonsko številko 01 777 41 07 ali odklikajte na spletno stran www.lux-factor.com in si privoščite kremo, ki bo vašo kožo še dodatno polepšala in osvežila. 

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni