Slovenija
Oglas

Zakaj se vaša koža tako hitro stara?

Ljubljana, 18. 10. 2021 08.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste na svojem obrazu opazili prve znake staranja? Res je, da je veliko odvisno od genetike, a za (pre)hitro staranje kože ste lahko delno krivi tudi sami. Tokrat vam predstavljamo nekaj glavnih krivcev za nastajanje gubic, ki se jim morate izogibati, če želite ohraniti mladosten videz.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kajenje in alkohol 

Kajenje ne škoduje le vašim pljučem, temveč tudi vaši koži. Če kadite ali se večkrat zadržujete v prostorih, kjer se kadi, je veliko večja verjetnost, da bo vaša koža postala izsušena in s tem se bo povečalo tudi nastajanje novih gub. Poleg tega pa kajenje zmanjšuje količino vitamina C v koži, kar prav tako povzroča prehitro staranje. Če želite ohraniti mladosten videz, se izogibajte tudi pitju alkohola, ki razširja žile in povzroča povečan pretok krvi na površinskem delu kože, to pa povzroča bolj rdeč videz kože. Če dalj časa prekomerno uživate alkohol, se krvne žile trajno okvarijo, kar se pozna tudi na koži obraza. Kapilare in žilice postanejo bolj vidne in koža na pogled starejša. 

Sončenje (ja, tudi v spomladanskem času!) 

Pretirano sončenje škoduje vaši koži in vašemu zdravju. Sončenje povzroča, da se kolagen v koži hitreje razgraja, kar pa kožo naredi še starejšo. Sonce kožo izsuši, odvzame ji elastin in proteine ter jo postara. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Položaj spanja 

Če ves čas spite v enem in istem položaju, se vam lahko začnejo delati gubice. Strokovnjaki odsvetujejo spanje le na enem boku ali le na trebuhu. Položaj glave je tako vedno enak in na določenem delu se lahko koža začne bolj gubati. Če spite na boku, je veliko večja verjetnost za nastanek gub na prsih. Pomembno je tudi, da vsako noč dovolj spite. Izraz lepotni spanec namreč ni samo izmišljotina, temveč se ure spanca zares poznajo tudi na vašem obrazu. Zaradi pomanjkanja spanja bo vaša koža hitreje stara in zgubana. Če želite to preprečiti, morate vsako noč spati vsaj osem ur. 

Neustrezna nega kože 

Ali uporabljate kremo proti gubam, pa ne opazite rezultatov? Če ste na svojem obrazu že opazili prve znake staranja, torej gubice, izrazne črte in povešeno kožo, je čas, da končno poiščete ustrezno nego za vaš tip kože. Predlagamo vam, da preizkusite intenzivno pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron z izjemno dragoceno hialuronsko kislino, ki lahko nase veže velike količine vode in tako poskrbi za ustrezno navlaženo in napeto kožo. Krema, ki je primerna za vse tipe kože, se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka, hkrati pa je tudi odlična podlaga za ličenje. Že po nekaj tednih redne uporabe vidno zmanjša izrazne gube in zgladi tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se začnejo pojavljati okrog tridesetega leta. Krema 4D Hyaluron prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Navdušila tudi Natalijo Verboten 

»Imam izredno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D Hyaluron, sem prenehala preizkušati druge, saj izredno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa znajo kožo precej razdražiti. Kremo 4D Hyaluron hitro nanesem, se lepo razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 42 letih še vedno čvrsta, elastična ter sijoča.« 

Si želite napeto in sijočo kožo na obrazu? 

Potem morate preizkusiti kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki jo lahko naročite na www.luxfactor.net ali prek brezplačne telefonske številke 01 777 41 07

Sedaj vam je na voljo s kar 50 % popustom!

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1