Slovenija
Oglas

Zaloge teh znižanih akcijskih paketov že zmanjkuje!

Ljubljana, 22. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pohiti, Black Friday akcija namreč velja samo še nekaj dni. Zaloge noro ugodnih akcijskih paketov pri Lux-Factorju kmalu ne bo več na voljo ...

LF

Takšne akcije še ni bilo! 

V zadnjih dneh smo prejeli že ogromno pozitivnih komentarjev uporabnikov, da so navdušeni nad to res neverjetno ugodno ceno in seveda nad učinki izdelkov, ki so jih naročili. 

Če boste malo pobrskali po spletni strani www.luxfactor.com, boste lahko zasledili prav posebno Black Friday akcijo, ki vam ponuja izjemne popuste na nakup akcijskih paketov. Tako visokih popustov ni bilo še nikoli! Prihranite lahko do kar 30 eur. V akcijskih paketih boste lahko našili trenutno najbolj prodajne izdelke, ki vam bodo povrnili samozavest in odlično počutje v telesu. 

LF

Kateri je pa tvoj najljubši paket? 

Če si morda spregledala to posebno akcijo, ki še nikoli ni bila ugodnejša, imaš sedaj samo še nekaj dni časa, da naročiš svoj najljubši Lux paket. 

Naročilo akcijskega paketa ti vzame manj kot minuto tvojega dragocenega časa, že čez nekaj dni pa lahko uživaš v svojem izbranem paketu.

Izbiraš lahko kar med 4 različnimi paketi, eden izmed njih je znižan skoraj za 30 eur. 

Eden boljši od drugega! 

Med drugim boste v paketih našli tudi izjemno hranilno in intenzivno kremo proti gubicam 4D Hyaluron, klinično preverjeno in testirano prehransko dopolnilo Procollagen, neverjetno luksuzno kremo s kaviarjem 4D Caviar, serum Eyelash, ki bo vaše trepalnice zgostil in podaljšal ter izjemni kremi za roke Aqua in Royal, ki sta na voljo v velikem pakiranju po 100 ml. 

LF

Učinek jemanja Procollagena boste lahko hitro opazili pri svojem videzu, saj bodo vaši nohti postali močnejši, lasje bodo bolj sijoči, koža pa čvrsta in mlajšega videza.

Zaslužiš si. Razvajaj svoje telo.

Kremi 4D Hyaluron in Caviar pa bosta pravi balzam za vašo utrujeno kožo, saj boste že po nekaj tednih lahko opazili, da je vaš obraz po nanosu kreme bolj spočit, sijoč in primerno navlažen. 

Kaviar je luksuzna sestavina, ki ima v kozmetiki izjemen doprinos k boljšemu videzu kože in občutni mehkobi. 

LF

POZOR! Black Friday akcija velja samo še do nedelje, 27. novembra. Naročilo lahko oddate preko telefonske številke: 01 777 41 07 ali na spletni strani: www.luxfactor.com

30-dnevna garancija!

Na vse izdelke imaš tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da v primeru nezadovoljstva, paket preprosto vrneš in dobiš denar nazaj. Ja, tako zelo verjamemo v učinke naših izdelkov, da ti lahko omogočimo takšno garancijo zadovoljstva. 

Večmesečna zaloga vrhunske kozmetike! 

In če se ne moreš odločiti, kateri paket bi izbrala– ne skrbi, cene so tako ugodne in ultra znižane, da se večina naših uporabnic odloči za nakupov več različnih paketov.  

Rok uporabe pri vseh izdelkih je več kot 1 leto, tako da boš vso zalogo lahko uspešno porabila. Paketi pa so tudi perfektno darilo za prihajajoče decembrske praznike.  

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3