Slovenija

Zapleti na pediatriji

Ljubljana, 01. 11. 2007 17.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ustanova za gradnjo pediatrične klinike poziva ministrico, naj ukrepa, saj klinika ne bo končana do aprila.

Ustanova za gradnjo pediatrične klinike poziva ministrico, naj ukrepa, saj klinika ne bo končana do aprila.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1P2L
02. 11. 2007 16.29
Joj joj, koliko so nekateri naivni, ali pa gre za načrtno zavajanje. Ze ob podpsu pogodbe je bilo jasno , da izvajalec tega dela ne bo dokoncal, tako ne v roku, kot ne za dogovorjeni denar.Pogodba je bila podpisana na KLUC: Izvajalec se bori, da bo gradil tolko casa, da bo lahko cim vec aneksov sklenil in tako pokasiral cim vec.Poleg tega, pa se sprasujem, ali je taka steklena fasada res racionalna?A ni to samo metanje denarja, a ni to samo zapravljanje drzavnega denarja.ali ni to samo kraja SCT ja ?Ko pa bo le sezidan objekt, pa bo prisla oprema.Tudi ta se ni dobavljena.In spet je nova Onkologija, spet javni raspisi, spet igrice.....Joj joj..ta peskovnik je peskovnik z zastrupljeno mivko
Tonček Balonček
02. 11. 2007 12.33
Že 15 let pozivamo k zdravemo razumu, da gre pritem projektu za megalomanijo in je glavni motiv služenje denarja protagonistov in tistih, ki na projektu delajo,. Zmogljivosti, spremembe projektov, neskončna pogajanja v zvezi z gradnjo, opremljanjem itd. so bila vedno namenjena zaslužkarstvu, ne otrokom. Bolnišnice s takimi dimenzijami imajo milionska emsta, tu so še porodnišnice prazne, vsi se zavzemamo, da bi bi otrok čimveč s starši, ne pa v bolnišnici, če ni realne potrebe, tako poščnejo s starčki, slednjim se stanje zelo poslabša zlasti pred prazniki... ko morajo skrbniki (otroci) v "tople kraje". Skratka, gre za služenje denarja na račun ljudi, ki v svoji naivnosti in neki imaginarni ljubezni do otrok vseh vrst kar dajejo denar in ploskajo, saj gre vendar za otroke, v resnici gre pa za odrasle, več ali manj so že kar stari in bogati, zdaj bodo pa še malo bolj!!! Podobna zgodba je seveda tudi z Onkološkim inštitutom, manj čustveno obarvane so bile pa tiste z vzpenjačami, stadioni avtocestami in podobnimi rečmi. (Vabimo vas na dobrodelno prireditev, čisti izkupiček-kaj je to, ne povedo, saj so troški ogromni, obračuna nikoli ne objavijo, - je namenjen izgradnji in nabavi.............). Na Unicefu zdaj intenzivno delajo na novih šola in vodovodnih pipah v Burkini Fasso!!! Seevda ne gre za Mali in tiste otroke v Darfurju! Zgodb je veliko, človeška inventivnost pri grabljenju denarja pa brezmejna!! Slovenci smo nasploh znani po izrednem podjetniškem duhu!
Matej Rojc
02. 11. 2007 09.18
barbika51, nekdo je zafrknil tvoje možgane. doki007, logično, da nekompetentni kadri te vlade ne morejo reševati problemov. Kvečjemu delajo nove probleme:)
barbika51@gmail.com
02. 11. 2007 09.06
vse je zafrknila prejšnaj vlada.zakaj so dajali zidarju denar?verjamem pa, da se bo zadeva vendarle uredila
doki007@email.si
02. 11. 2007 08.54
ta"" ministrica "",...... sploh ne ve kaj je pediatrija ,....tajkun zidar ki je že psihični bolnik ,.....pa kr dobiva neke avanse ,...delajo pa nič ,.....!!!!!!! OČITNO TUT V TEM MANDATU NE BO ZGRAJENA ,....ČEPRAV SO OBLJUBILI ,.....SAMA MAFIJA !!!!
mac4_m
02. 11. 2007 00.41
Do katerega aprila? 20...xx? To je pa f..., če si mala država. Narest par kilometrov cest pa dve bolnce je pa nacionalni projekt, ha, ha....
doki007@email.si
01. 11. 2007 18.56
ta ministrica za zdravje je že predolgo na položaju in naj odstopi ,.....njen kolega žerjav bo sam od sebe odstopu ,....!!!!! TU SE PA VIDI NESPOSOBNOST ,....!!!!! PA NE DAJAT ZIDARJU TAJKUNU NEKE AVANSE ,.......KI BO VSE ZAPRAVU ,.....JE PA ŽE TKO PSIHIČNI BOLNIK ,...!!!!!