Slovenija
Oglas

Zaradi te kreme ne boste več potrebovali pudra in korektorja

Ljubljana, 20. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up oziroma pudra in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? No, sedaj je to mogoče!

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Trenutno najbolj zaželena pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je v rekordnem času navdušila že več kot 25 tisoč Slovenk, namreč zmore vse. Deluje že po 2 tednih uporabe in učinkovito gladi gube ter tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se jim je po 30. letu starosti nemogoče izogniti. 100 % naravna krema poskrbi, da je koža dobro navlažena in preprečuje njeno izsušitev. Poleg tega, da jo lahko uporabljate tako zjutraj kot ponoči, pa služi tudi kot odlična podlaga za obstojen make up.

Pozabite na ogromno količino pudra in nadležno zakrivanje vseh nepravilnosti na obrazu s korektorjem, ki vaše stanje kože samo še izdatno poslabša. Privoščite si najboljše sestavine, ki so del kreme 4D Hyaluron in že po 2 tednih uporabe bo vaša koža brez nepravilnosti, pomlajena in sijoča. Puder in korektor pa bosta postala samo še preteklost. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj jo obožujemo?

Koži na obrazu vrača svežino in mladosten videz ter najbolj učinkovito gladi gube, vsebuje pa tudi izredno kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kože ter poskrbi za njen enakomeren tonus. 

Kako deluje?

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin ščiti pa kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in sijoča.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Natalija Verboten, pevka

"Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča."

Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupovanju preko spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, v kolikor s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Cosmetics.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1