Slovenija

Zastopniki malega gospodarstva in obrti pri Mozetiču

Ljubljana, 10. 02. 1998 16.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodja poslanske skupine Slovenskih krščanskih demokratov Miroslav Mozetič je danes skupaj s poslanci SKD v državnem zboru sprejel predsednika Obrtne zbornice Slovenije Miho Graha s sodelavci. Na delovnem pogovoru z zastopniki slovenskega malega gospodarstva in obrti je Mozetič dejal, da bodo poslanci SKD v državnem zboru podpirali tiste zahteve obrtnikov Slovenije, ki jim omogočajo ohranitev stalnih in varnih delovnih mest za 100.000 slovenskih državljanov.

Država mora obrtnikom omogočiti vse tiste razmere, ki veljajo povsod v Evropi, tako da bo lahko malo in srednje podjetništvo nemoteno ustvarjalo državno in družbeno blaginjo. Poslanci SKD bodo podpirali Obrtno zbornico Slovenije kot učinkovito in neposredno zastopstvo slovenskih obrtnic in obrtnikov. Predstavniki obrtne zbornice so ponovno poudarili pomembnost dualnega sistema in potrebo po racionalizaciji poklicnega izobraževanja, pri čemer je pomembna podpora vlade.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.