Slovenija

Zbiranju pomoči za kosovske begunce se pridružuje ZSSS

Ljubljana, 06. 04. 1999 18.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, 14:25
Komentarji
0

Predsedstvo Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) je na današnji seji razpravljalo tudi o razmerah po množični selitvi kosovskih beguncev in sklenilo, da k zbiranju pomoči pozove vse člane, sindikate podjetij in ustanov, območne organizacije in sindikate dejavnosti ZSSS.

Z zbranimi sredstvi oz. prostovoljnimi prispevki oz. deleži članarine za humanitarno pomoč beguncem, ki bodo poslani na poseben račun pri ZSSS številka 50101-578-47511, sklic na številko -021-, s pripisom ''humanitarna pomoč za begunce'', se bo ZSSS priključila mednarodni človekoljubni akciji za pomoč beguncem s Kosova, je v sporočilu zapisal predsednik ZSSS Dušan Semolič.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.