Slovenija

Združenje bank Slovenije o izvajanju dogovora

Ljubljana, 13. 02. 1998 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predstavniki slovenskih bank so včeraj obravnavali aktualne probleme medsebojnega sodelovanja in nadaljnih aktivnosti Združenja bank Slovenije pri izvajanju dogovora o določanju zgornje meje pasivnih obrestnih mer v bankah in hranilnicah, sporočajo predstavniki omenjenega združenja. Udeleženci sestanka so se seznanili z odločbo urada za varstvo konkurence, ki soglaša z nadaljnim izvajanjem dogovora o pasivnih obrestnih merah. Na sestanku je bila izražena tudi podpora priporočilu urada glede večje diferenciacije obrestnih mer na kratkoročne in dolgoročne depozite. Združenje bank bo k pripravi ustreznih sprememb dogovora pristopilo nemudoma.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.