Slovenija
Oglas

Že dvajsetič zapored smo se predstavili na največjem pohištvenem sejmu v Milanu

Ljubljana, 13. 05. 2024 08.50 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Edino slovensko podjetje, ki je razstavljalo na najpomembnejšem pohištvenem dogodku v Evropi, še posebej, da smo se letos predstavili jubilejno, že dvajsetič zapored.

Največjega evropskega pohištvenega sejma Salone del Mobile Milano 2024 se je udeležilo več kot 1.950 razstavljavcev iz 35 držav. Kar zadeva obisk, je bila udeležba rekordna, in sicer je sejem obiskalo 361.417 obiskovalcev, kar pomeni za 17 % večji obisk v primerjavi s predhodnim letom. Stilles je bil edini slovenski razstavljavec. 

Z obiskom smo bili zadovoljni; gostili smo obiskovalce s petih kontinentov, med katerimi so izstopali oblikovalci, potencialni novi kupci in naši tradicionalni kupci ter tudi številni pomembni dobavitelji, s katerimi pišemo svojo uspešno zgodbo. Tudi letos je bil sicer že 62. I Salone edinstven dogodek, ki postavlja trende po vsem svetu, in sicer tako, da je odprt za inovacije, kjer konkurenca krepi konkurenčnost pohištvene panoge. Velika tovarna smisla in trajne vrednosti, izdelkov, materialne in nematerialne kulture. 

Naš celotni prostor je bil zasnovan kot koncept rešitve različnih ambientov v hotelu, ki se lahko uporabijo v ambientih za dom. Ker tudi sami nenehno stremimo k razvoju, smo tudi letos na sejmu predstavili nekaj svojih inovacij in rešitev, s katerimi iščemo učinkovito kombinacijo med trendovskim oblikovanjem na eni ter trajnostnim razvojem in krožnim gospodarstvom na drugi strani. Večina lesenih komponent je bila obdelana z našo inovativno površinsko zaščito Re:New, ki pohištvu znatno podaljšuje življenjsko dobo. Veliko pozornosti je pritegnil pult, katerega plošča je bila izdelana iz 100% recikliranega stekla brez uporabe kakršnih koli topil oz. težkih kemičnih dodatkov. Med drugim smo predstavili tudi tehnologijo krivljenja keramike, ki smo jo aplicirali na kopalniški umivalnik. Dodatno smo predstavili inovativne tehnologije barvanja pohištva, s katerimi dosegamo posebne estetske učinke. Z namenom doseganja trajnosti je bila večina naših tkanin na tapeciranem pohištvu reciklirana ali naravnega izvora.

Ponosni smo, da smo edino slovensko podjetje, ki je razstavljalo na najpomembnejšem evropskem pohištvenem dogodku, še posebej, da smo se letos predstavili jubilejno, in sicer dvajsetič zapored. 

V nadaljevanju predstavljamo misli, ki so jih o naši predstavitvi z nami delili naši pomembnejši in evropsko uveljavljeni dobavitelji. 

"Busnelli International s.p.a. z veseljem sporoča, da je podjetje Stilles uporabilo naše izdelke za izvedbo svojega razstavnega prostora na mednarodnem sejmu pohištva I Saloni 2024 v Milanu.

Slog, ki so ga izbrali, je eleganten in brezčasen. Razstavni prostor je bil eleganten in prefinjen, slog, uporabljen za stene in različno pohištvo, pa moderen in v trendu. Zadovoljni smo z videnim, tudi delo z njimi je zelo prijetno." - g. Alberto Busnelli, Busnelli International s.p.a. Italija

"Prijetni prostori ustvarjajo prijetno počutje, ki je ključno za udobno bivanje in prijetno okolje, v katero se želimo vračati. 

Razstavni prostor Stilles na sejmu v Milanu je bil odličen primer tega, kako lahko s skupnimi močmi združimo oblikovanje z vrhunsko izdelavo celostnega prostora ter tehnične rešitve in inovacije podjetja Häfele. 

Verjamem, da lahko skupaj premikamo meje v oblikovanju, uporabnosti, udobju bivanja in trajnostnih rešitvah." – g. Timmy Kovač, Haefele Slovenija

"Stillesove nove stvaritve, predstavljene letos na Salone del Mobile v Milanu, nedvomno predstavljajo vrhunec trdnega sodelovanja, ki se je začelo pred 10 leti.

Za ustvarjanje teh vrhunskih rešitev, za interierno industrijo, je Stilles izbral posebej zasnovane ICA-učinke z namenom izboljšanja ali poudarjanja lepote njihovega lesenega pohištva." - g. Emanuele Gelosa, ICA Group s.p.a. Italija


Naročnik oglasne vsebine je Stilles d.o.o.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9