Slovenija
Oglas

Že poznate trik za daljše in gostejše trepalnice?

Ljubljana, 20. 09. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ustvarjanje popolnega videza trepalnic je mnogo več kot iskanje prave maskare. Ustrezna nega trepalnic naredi pravo razliko med redkimi trepalnicami in gostim, polnim lokom.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Naj odstranjevanje ličil postane vaša rutina

Preden se uležete v posteljo, bodite prepričani, da sta odstranili vsa ličila. Vsem se je kdaj zgodilo, da smo si na hitro umile obraz in se zjutraj zbudile s temnimi kolobarji okrog oči, ki so jih pustila ličila in slabo odstranjena maskara. Zato je pomembno, da ste pri odstranjevanju ličil dosledni in da pazljivo izberete primeren odstranjevalec očesnih ličil. Izberite nekaj lahkega in brez alkohola, da se izognete izsuševanju trepalnic in nežne kože okrog oči. Dobro je tudi, da uporabljate mehke bombažne blazinice, s katerimi ličila odstranjujte v nežnih gibih. 

Bodite prijazni do svojih trepalnic

Skrbno negujte svoje trepalnice. Navsezadnje so eden izmed vaših najlepših adutov. Vselej se izogibajte mencanju oči, da preprečite puljenje in lomljenje trepalnic. Če vas oči srbijo, jih rajši nežno potapkajte s prsti. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Nahranite jih!

Vsi smo seznanjeni s hranjenjem naše kože, vendar zgolj redke ženske hranijo tudi svoje trepalnice. Bogata nega vaših trepalnic lahko prepreči lomljenje in izpadanje trepalnic. Mandljevo ali kokosovo olje deluje kot balzam za trepalnice, še posebej, če se borite s suhimi in krhkimi trepalnicami. Globinska nega trepalnic z naravnimi olji bo izboljšala teksturo vaših trepalnic, zaradi česar bodo izgledale bolj sijoče in negovane. Naravna olja sama po sebi ne morejo podaljšati ali zgostiti trepalnic, ker ne vsebujejo ustreznih učinkovin.

Previdno s pripomočki za ličenje

Prepogosta uporaba vihalcev trepalnic lahko vodi v lomljenje in izpadanje trepalnic. Tega ne želite, zato rajši izberite maskaro z učinkom privihanja. Posebni delci v maskari se bodo po nanosu nekoliko skrčili in ustvarili čudovit lok brez uporabe kodralnikov za trepalnice. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Izogibajte se umetnim trepalnicam

Umetne trepalnice lahko poudarijo vaše oči in ustvarijo dramatičen pogled, vendar redna uporaba povzroča več škode kot koristi. Lepilo za nanos trepalnic lahko povzroča iritacije in pri odstranjevanju izpuli tudi vaše naravne trepalnice. 

Serum za rast trepalnic

Mogoče vaše trepalnice niso krhke in lomljive. Mogoče enostavno niso dovolj goste in košate, kot bi želeli. Naravni serum za rast trepalnic vam pomaga podaljšati in zgostiti redke, skoraj nevidne trepalnice. Enkrat ko trepalnice obnovite, uporabite zgornje načine za ohranjanje sijočega videza dolgih in gostih trepalnic. 

Za še dodatnih 10 % POPUSTA ob naročilu preko telefonske številke 01 777 41 07 ali na spletni strani Lux-Cosmetics.com vpišite kodo: JESEN10. 

Pohitite, saj koda za super ekskluzivni popust velja samo še do nedelje, 27. septembra. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Bi najboljši serum za rast trepalnic želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupovanju preko spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, v kolikor s serumom ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Cosmetics.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3