Slovenija
Oglas

Videovsebine v živo za aktivno preživljanje prostega časa

Ljubljana, 03. 03. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je epidemija koronavirusa močno zarezala v naš vsakdan in dodobra prevetrila ustaljen življenjski ritem, je vedno priložnost za novo, svežo izkušnjo in drugačna spoznanja. Vedno je priložnost za učenje in zabavo ter možnost, da predrugačimo rutino – z radovednostjo, iskricami v očeh in s ščepcem poguma. Tako kot je to z M SOSESKO ponovno naredil najboljši sosed, Mercator.

M Soseska
M Soseska FOTO: Arhiv ponudnika

M SOSESKA vabi k aktivnemu preživljanju prostega časa, spodbuja raznolik življenjski slog, ruši tabuje o veganstvu, niza ideje za okusna kosila in romantične večerje, vabi k ustvarjanju najboljših sladic, obenem pa tudi odstira skrivnosti mamic, gospodinj, navdušencev nad tehnologijo, kulturo in glasbo. M SOSESKA je spletna vsebinska platforma z videovsebinami v živo, do katerih lahko dostopajo prav vsi sosedje. Je mesto, kjer vsak najde nekaj zase – ker je pomembno, da (po)skrbimo zase. Vsebine »mesta« so na voljo na različnih Mercatorjevih družbenih omrežjih: spletnem mestu www.msoseska.tv, Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubu in Pinterestu. 

M Soseska
M Soseska FOTO: Arhiv ponudnika

Z daljincem po soseski

Razglejte se po soseski in se pridružite najmlajšemu slovenskemu imetniku Michelinove zvezdice v oddaji Kuharski tečaj s Chefom Jorgom Zupanom. Če ste si vedno želeli udeležiti tečaja z vrhunskim kuharskim mojstrom, je to priložnost, ki je ne smete zamuditi! Oddaja je zasnovana tako, da bo zanimiva tudi tistim, ki kuharske mojstre raje zgolj opazujete pri delu. Za tiste, ki se navdušujete ali pa se šele želite spoznati z veganskim načinom prehranjevanja, priporočamo ogled oddaje Po vegansko s Kamalo, ki bo (po)rušila tabuje in vam približala svet jedi brez živalskih sestavin. Če je vaša večna zaobljuba o redni fizični aktivnosti in gibanju zopet prelomljena, dovolite, da vam oddaji Fit brez izgovorov z Lenartom in Nazaj v formo s Saro zlezeta pod kožo in utrdita mišice. Radosti in občasne (vesele) skrbi novopečenih mamic bodo ujete v oddaji Prvič mama, namigi o zalivanju rastlin, medosebnih odnosih, najboljših čistilih za stranišče in še marsičem pa v oddaji Popolna gospodinja Tajdi. Med delom se priležejo hranilni prigrizki, hitre malice, zeleni smoothie in zelenjavna bovla. Kako hitro do telesu prijazne jedi? Odgovore najdete v oddaji TikTak obroki.

M Soseska
M Soseska FOTO: Arhiv ponudnika

 

Oboževalci retro tehnologije, pozor! Pridružite se Kayi Solo v oddaji Retro gaming s Kayo Solo pri odkrivanju že skoraj pozabljenih tehnoloških igrač naših staršev. Sladica pa ni samo potica. Namigi in skrivnosti o peki drobnega peciva iz zaprašenih kuharskih knjig naših babic bodo na voljo v oddaji Naj slovensko pecivo. Kaj dogaja na kulturni, gospodarski, politični in športni sceni? V pogovorni oddaji Rdeče in črno z Vesno Milek bo Vesna gostila izjemne posameznike z različnih področij, ki nam bodo razkrili svoje poglede in razmišljanja o svetu in življenju

Dobrodošli na www.msoseska.tv.

M Soseska
M Soseska FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasa je Mercator.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3