Slovenija

Zlato se skriva tudi v eni od naših največjih rek

Maribor, 16. 10. 2018 17.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Mojca Hanžič
Komentarji
12

Zlato je kovina z visokim sijajem in precej visoko vrednostjo. Nahajališča najdemo na praktično vseh celinah, razen na Antarktiki, kjer je rudarjenje prepovedano. Ekipa oddaje Svet se je na lastne oči prepričala, da se zlato skriva tudi v eni od naših rek, saj so se z ljubiteljskim zlatokopom Stanetom podali na reko Dravo.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.