Slovenija

Znova našli mrtve čebele

Ljubljana, 11. 05. 2008 18.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Ana-Marija Ficko
Komentarji
9

Domžalski čebelarji so poročali o novih mrtvih rojih čebel. Pritožujejo se, da jim strokovne službe ne nudijo pomoči.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

HomoInsektus
25. 05. 2008 14.16
Dragi moji, moji ne škropjo nas kmetje, škropijo nas NATOva letala z kemičnimi oblaki... vzemi si čas in poglej v nebo... je že desetletna praksa brez kakšne koli javne razprave.... več najdeš na internetu pod geslom chemtrails!!!! a ni čudno to letošnje majsko vreme.... ne umirajo samo čebele, počasi umiramo vsi, in namenjamo del proračuna za to zastrupljanje!!!!!!! Dobrodošli v svet rjavega neba.
Buena Vita
12. 05. 2008 15.32
večkasno tukaj pa ne morem mimo tvojega posta,zadetek je popoln, samo dodam še zraven NARAVA JE SAM SVOJ GOSPODAR, KDAJ PRIDEMO DO TEGA POGLAVLJA,JE VPRAŠAJ
slosap@yahoo.de
12. 05. 2008 10.00
v nemčiji se dogaja isto. Prejšnji teden so objavili identično novico z istimi simptomi. In seveda so tudi oni brez odgovorov.
Ro-Zy-YoZi
12. 05. 2008 09.15
Zadnji čas da se zbidi VURS in vsa ostala iz proračuna financirana zalega. Če gospe direktorici na VURSU ne uspe detektirati alarma ji lahko navadni smrtniki sporočimo, da je to ALARM.... NEhajte se ukvarjati s stvarmi, kot je preračunavanje plač, priprave na stavko in druge pizdarije in začnite delati tiste reči, ki so v vaši domeni. Poleg tega to ni prvi pomor čebel pri nas letos?!?!?!?HALOOOOOOO!!!!! Čebelarji očitno nimate močnega lobija, da bi vas vsaj zaščitil takrat ko bi to potrebovali. Morda bodo pa ukrepali na VURSU takrat ko bodo lahko rekli ah najbrž gre za nore čebele in bo treba pomoriti vse kar imamo, kdo pa danes pravzaprav rabi med, sploh pa biološko neopporečen...ah kje pa...namest orglic v usta bo treba res kako penkalo vzeti v roke....
Prvo Borec
12. 05. 2008 06.17
Saj ni nič čudnega, ki imajo takega predsednika in poslanca v Bruslu, ki je napisal dva govora do sedaj. Prvi je bil ta, da se je prijavil, drugi pa da je na orglice trobezlal
rewritable@email.si
11. 05. 2008 23.19
kaj čmo, vse naokoli še vedno preveč co2 skrbi. J**eš čebele, sam da se poleti nehajo plošče iz zemeljskih polov lomit.
veckasno
11. 05. 2008 21.41
Kaj pa govorite neumnosti. Pesticidi so ZDRAVI, kajenje ubija, alkohol je ZDRAV, kajenje spet ubija, onesnaževanje narave z vsemi močimi strupi za velik dobiček posameznikov je zdravo, kajenje ubija. Proklete blesave vlade in njihovo blesavo, bolano razmišljanje. Bog daj, da nas narava še bolj tolče, kot nas pa že.
brado
11. 05. 2008 21.10
Bravo lepo smo začel.Pridelujemo bio hrano pa taprve pomrejo čebele,bravo. Kadar je treba kaj uničit smo specialisti v tem. Pesticidi nas bodo fental in neki čarovniški pripravki za zdravo prehrano. Pa pravijo,da je kajenje škodljivo ,to je natolcevanje.Pesticidi nas bodo pobil,tobak ima tukaj MORDA 1% škodljivosti na naše zdravje! Kdor več plača tista stvar je zdrava ali obratno. Boge čebelce,umirajo zaradi naših neumnosti!!
kaki11@email.si
11. 05. 2008 19.37
Strokovne službe jim ne nudijo pomoči, ker so trenutno ubadajo z preračunavanjem plače in morebitnim štrajkom.