Slovenija

ZSSS zbrala dva milijona tolarjev za nakup morselatorja

Ljubljana, 22. 01. 1998 16.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) Dušan Semolič je strokovni direktorici SPS Ginekološke klinike v Ljubljani Heleni Meden-Vrtovec danes izročil nakazilo za nakup medicinskega instrumenta morselatorja. V zbiralni akciji so ZSSS, Sindikati dejavnosti ZSSS, območne organizacije ZSSS in Delavska hranilnica zbrali dva milijona tolarjev in s tem kliniki omogočili nakup tega instrumenta, ki se uporablja za odstranitev večjih kosov tkiva pri endoskopskih operacijah.

Po besedah Helene Meden-Vrtovec bo novi sodobni medicinski instrument v veliki meri olajšal endoskopske operacije, predvsem pa bo omogočil hitrejše okrevanje pacientk.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.