Tujina

14-letnika z bombo nad slabe ocene

Praga, 03. 02. 1998 08.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dva 14-letna dečka iz češkega mesteca Senov blizu poljske meje sta prinesla v šolo doma izdelano bombo, ki sta jo nameravala v protest zaradi slabih ocen pognati v zrak kar v razredu. Šele po večurnem prigovarjanju prisebnega župana, ki se je takrat po naključju znašel v šoli, sta se osnovnošolca odpovedala svoji nameri. Po poročanju policije je bila bomba - na njihovo presenečenje - izdelana dokaj popolno.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.