Svet

25 let od smrti princese Diane, princese ljudskih src

London, 31. 08. 2022 17.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Melita Stolnik
Komentarji
1

Mineva 25 let od tragične smrti princese ljudskih src, nekdanje soproge britanskega prestolonaslednika, princese Diane. Umrla je v Parizu, v prometni nesreči, ki jo je s prehitro vožnjo povzročil vinjeni voznik avtomobila, v katerem sta skupaj s tedanjim partnerjem Dodijem Al Fajedom bežala pred paparaci. Njena smrt pri komaj 36. letih je v Veliki Britaniji sprožila nepopisno žalost. Morje rož, ki so jih Otočani in tujci položili pred Kensingtonsko palačo, njenim domom in Buckinghamsko palačo, in več kot milijon ljudi na ulicah Londona na dan njenega pogreba je bilo bolj zgovornih kot tisoče izrečenih besed. Princ William je za svojo ljubo mater dejal, da je bila sončni žarek v sivem svetu. Zapuščina najbolj slavne ženske svojega časa bo večna.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
01. 09. 2022 10.08
+0
Tudi po 25 letih še zmeraj vidimo kako čudovita ženska je bila princesa Diana, in kakšen bedak je bil in je še zmeraj njen mož Charles, ki je ljubimkal z Camilo, pa tudi Harry išče uteho pri starejši Meghan, ki ga izkorišča, Wiliam pa se drži pravil kot pijanec plota, dobro da ima Kate za ženo, ki malce spominja na Diano z svojim toplim pristopom, mislim pa da je žalostno da Dianina sinova Wiliam in Harry nista obeležila 25 obletnico mamine smrti, to bi morala izsiliti, če bi bilo potrebno, ali pa narediti v svoji organizaciji, saj se vendar gre za njuno mater, o bedaku Charlesu pa ni potrebno izgubljati besed.