Tujina

33 let pogrešana

Haag, 23. 01. 1998 08.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Nizozemskem so našli žensko, ki so jo svojci pogrešali celih 33 let. Tedaj 26-letna ženska je leta 1965 po prepiru z materjo zapustila dom, za njo pa je izginila vsaka sled. Zdaj so njeni bratje in sestre za pomoč prosili še sodelavce neke televizijske oddaje. Ti so dobili namig in zdaj 59-letno žensko našli v belgijskem mestu Antwerpen. Pojasnila je, da ji je bilo po prepiru nerodno vrniti se domov.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.