Slovenija
Oglas

Aktivirano oglje - odkrijte lepoto iz kokosove lupine!

Ljubljana, 08. 08. 2017 05.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste že slišali za črno skrivnost? Po krivici prezrte pozitivne lastnosti aktiviranega oglja vas bodo navdušile! Če imate radi naravno in bi radi izvedeli več, berite dalje.

Zgodba z aktiviranim ogljem se je pričela razvijati že dolgo nazaj, saj se ga že več kot 10.000 let uporablja v medicini, danes pa postaja vse bolj nepogrešljiv dodatek tudi v kozmetični industriji. Prejšnje generacije aktiviranemu oglju za lepotne namene niso posvečale tako velike pozornosti, zdaj pa se ljudje čedalje bolj zavedamo lepotilne moči, ki prihaja iz narave.

Podjetje Karbonoir d.o.o. je v Slovenijo pripeljalo nov produkt, ki je plod starega znanja in tradicije.

Kaj sploh je aktivirano oglje?

Aktivirano oglje je na videz podobno navadnemu oglju, vendar se med seboj močno razlikujeta. Naše oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah (1.700°C in več) v posebni komori, kjer se materialu postopoma dodaja para in odvzema kisik. V tem procesu se kokosove lupine spremenijo v izredno fin prah, ki je sestavljen iz neverjetno majcenih delcev. Takšen prah ima izjemen mikroporozen učinek absorbcije, saj nase zelo učinkovito veže vse nečistoče.

Črno oglje za bolj bele zobe?

Za bleščeče bel nasmeh uporabite Karbonoir oglje v prahu, ki na povsem naraven in varen način povrne belino vaših zob.

Karbonoir
Karbonoir FOTO:
Zadovoljna mamica Aleksandra je z nami delila tole simpatično fotografijo svojih hčerkic, Anastasie (7) in Nikoline (4), ki se zabavata s Karbonoirjem.
Zadovoljna mamica Aleksandra je z nami delila tole simpatično fotografijo svojih hčerkic, Anastasie (7) in Nikoline (4), ki se zabavata s Karbonoirjem. FOTO:

Aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin, je naravna alternativa ostalim sredstvom za beljenje zob in ne vsebuje nobenih umetnih sestavin, ki bi lahko poškodovale zobe ali sklenino, zato je primerno tudi za nosečnice in otroke. Poleg zdravih zob je zabava za vso družino zagotovljena s črnim 'zombi' nasmehom!

Aktivirano oglje z zob odstranjuje madeže, ki so večinoma posledica kajenja ter pitja kave, pravega čaja in rdečega vina, deluje pa tudi na zabarvanost zob, ki nastane z leti. Oglje preprečuje nastajanje zobnih oblog, deluje antibakterijsko ter tako ščiti vaše zobe in ohranja svež dah – vse, kar vaši zobje potrebujejo!

Zadovoljni uporabniki nam pišejo, nas kličejo ter se zahvaljujejo za odlične rezultate in boljše počutje. Takole sta Karbonoir preizkusili Petra in Katja.

Uporaba 

Aktivirano oglje lahko uporabljate skupaj z zobno pasto ali brez nje. Zmočite krtačko in nanjo nanesite oglje ter nato ščetkajte zobe kot običajno. Ko na zobe temeljito nanesete prah in jih ščetkate, priporočamo da prah pustite vsaj minutko ali dve na zobeh, ter tako pustite oglju delovati, nato pa jih temeljito sperite.

Karbonoir
Karbonoir FOTO:
Karbonoir
Karbonoir FOTO:

Zadovoljni uporabniki nam pišejo, nas kličejo ter se zahvaljujejo za odlične rezultate in boljše počutje. Takole sta Karbonoir preizkusili Petra in Katja.

Ščetkajte enkrat ali dvakrat dnevno in rezultati bodo kmalu vidni. Poleg bolj belih zob boste lahko opazili tudi bolj rožnate in zdrave dlesni.

Vsebina lončka zadostuje za približno 3 mesece redne uporabe (cca. 200 ščetkanj).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Karbonoir d.o.o. je ponosen sponzor Vita Dragiča, člana judo kluba Impol in slovenske reprezentance.

Aktivirano oglje za sproščenost in svežino tudi v najbolj vročih dneh, zanjo in zanj!

Oglju za naravno beljenje zob se je pridružil še Karbonoir deodorant z aktiviranim ogljem - naravna zaščita pred neprijetnimi vonjavami brez umetnih sestavin. Je izredno nežen in zato primeren tudi za uporabo po britju ali depilaciji, saj ne draži kože. Kanček žajblja poskrbi za prijeten vonj in dodatno antibakterijsko zaščito, saj deluje antiseptično. Deodorant ne pušča madežev, zato lahko brez skrbi oblečete svoje najljubše oblačilo.

Karbonoir
Karbonoir FOTO:

Uporaba

Deodorant z aktiviranim ogljem z roko nanesite na čisto kožo.

Za ljubitelje živali imamo dobro novico, saj nobeden od izdelkov ni testiran na živalih. Vegane pa bodo prepričale 100 % naravne sestavine, saj oglje pridobivajo iz kokosovih lupin.

Izdelke Karbonoir lahko kupite na spletni strani karbonoir.si, kjer lahko najdete tudi več informacij in kontakt za odgovore na vsa vaša vprašanja.

Karbonoir - Beauty from the shell   

Naročnik oglasa je Karbonoir d.o.o.