Tujina

Albrightova prepričana, da bodo zalivske države sodelovale v primeru napada na Irak

Manama, 03. 02. 1998 13.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška državna sekretarka Madeleine Albright je danes v Manami izrazila prepričanje, da bodo zalivske države v primeru vojaške akcije proti Iraku sodelovale z ZDA.

Bahrajnski zunanji minister šejk Mohamad ben Mubarak Al-Kalifa pa je poudaril, da je potrebno dati prednost diplomatskim naporom za rešitev krize, obenem pa je iraškega voditelja Sadama Huseina opozoril, da bo sam nosil odgovornost za "težke posledice", če bo še naprej zavračal izpolnjevanje resolucij Varnostnega sveta OZN.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.