Tujina

Ameriški ponudnik internet storitev AOL v zadnjem trimesečju leta 1997 ustvaril rekordni dobiček

Dulles, 12. 02. 1998 08.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški ponudnik internet storitev America online (AOL) je v zadnjem trimesečju lanskega leta ustvaril rekordni dobiček, v višini 20,8 milijona dolarjev. To je posledica rasti števila uporabnikov in tudi večjega povpraševanja po oglaševalskem prostoru, so sporočili predstavniki podjetja. Lani je omenjeno podjetje poslovalo z izgubo, ki je znašala 129,1 milijona dolarjev. Po besedah predstavnikov AOL se je promet podjetja v zadnjem četrtletju lanskega leta povečal za 45 odstotkov, na 592 milijona dolarjev. Število novih naročnikov se je v istem obdobju zvišalo za 1,3 milijona uporabnikov internet storitev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.