Tujina

Annan o ravnanju ZRJ

New York, 08. 04. 1999 21.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Generalni sekretar ZN Kofi Annan je v Ženevi, kjer se udeležuje 55. zasedanja Komisije ZN za človekove pravice dejal, da nobena vlada na svetu nima pravice, da kršitve človekovih pravic ali temeljnih svoboščin ljudi skriva za državno suverenostjo.

S tem je mislil na ravnanje ZRJ, ki v nasprotju z vsemi dejstvi trdi, da na Kosovu poteka boj proti teroristom ne pa načrtno izganjanje albanskega prebivalstva.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.