Tujina

Arafat skrajšal obisk na Japonskem in odpotoval v Vietnam

Tokio, 08. 04. 1999 21.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Palestinski voditelj Jaser Arafat je danes za dve uri skrajšal uradni obisk na Japonskem in odpotoval v Vietnam.

Arafat je nepričakovano odpovedal novinarsko konferenco. O razlogih za skrajšanje obiska niso poročali. Arafat se sicer mudi na turneji, v okviru katere je že obiskal Turčijo, Jordanijo in Rusijo.

Palestinski voditelj se je na Japonskem sestal s premierom Keizom Obučijem, kateremu je zagotovil, da bo še enkrat premislil glede odločitve o razglasitvi palestinske države maja letos, oziroma da bo razglasitev preložil. Na srečanju z zunanjim ministrom Masaiko Komuro je Arafat dejal, da bo dokončno odločitev o tem sprejel 27. aprila.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.