Tujina

Bayer namerava proizvajati v Tajvanu

Leverkusen, 08. 02. 1998 09.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemško farmacevtsko podjetje Bayer namerava del svoje proizvodnje preseliti v Tajvan. Naložba bo po besedah predstavnikov podjetja vredna 2,7 milijarde nemških mark, s proizvodnjo pa bodo začeli v marcu 1998. S tem je odpadla možnost, da bi omenjeno nemško podjetje proizvajalo v ZDA, kjer je bila proizvodnja prvotno načrtovana.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.