Tujina

Bela hiša odločno zavrača iraške predloge

Washington, 04. 02. 1998 19.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Beli hiši so danes odločno zavrnili zadnji iraški predlog o odobritvi pregleda osmih predsedniških mest, ter pri tem poudarili, da morajo inšpekcije strokovnjakov Združenih narodov potekati brezpogojno in neovirano.

V posebni komisiji ZN za razorožitev Iraka (UNSCOM) so podobno ocenili, da najnovejša iraška pobuda, ki naj bi pospešila razrešitev iraške krize, ni zadostna, saj ni v skladu z zahtevami Varnostnega sveta. Tiskovni predstavnik komisije UNSCOM je dejal, da komisija o omenjenem predlogu še ni bila uradno obveščena.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.