Tujina

BiH s staro zastavo

Nagano, 06. 02. 1998 16.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športniki Bosne in Hercegovine bodo na ZOI v Naganu nastopili pod staro zastavo, z grbom v obliki lilij na modrem ščitu, ki se je uveljavila med državljansko vojno. BiH je že objavila odločitev, da bo zamenjala zastavo, a je vodja bosanske delegacije Slaven Kovačevič pojasnil, da jo bodo lahko uporabljali šele, ko bo uradno izobešena pred sedežem Združenih narodov v New Yorku. Športniki BiH upajo, da se bo zgodilo še med igrami.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.