Svet

Bo zaradi birokratske napake s hčerko pristala na cesti?

Celje, 07. 11. 2019 17.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Mojca Hanžič
Komentarji
12

Bo morala mati samohranilka zaradi birokratskih napak s hčerko zapustiti stanovanje? Po pravočasno oddani vlogi za podaljšanje najemnine je namreč od podjetja Nepremičnine Celje, ki je lastnik stanovanja, prejela sklep, da ji najem podaljšujejo za osem let. Nekaj dni zatem so ji sporočili, da so se zmotili in da bo mogla stanovanje zapustiti, ker ga bodo prodali.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zurc
26. 09. 2020 14.13
za take stvari kar se dogaja ste krivi sami ljudje! stanovanje si raje kupi kot pa da greš v najem,ker toliko kot te pride najemnina je ponavadi obrok kredita! Pa si lastnik in te nobeden ne bo ven metal!Je pa res da kredita ne more vsak dobit!zato pa ne krega s starši ,bodi raje malo dlje pri njih pa čas šparaj ,da si lahko sam kupiš neprimičnino!(ampak ne, treba trošit)Kot drugo ,izberi si normalnega partnerja pa je vse spet lažje,kar je pa najpomebneje ,ne imej otrok dokler si jih ne moreš privoščit.
Volga Malek
08. 11. 2019 13.06
+3
Birokracija v Sloveniji se razrasca kot ambrozija in dusi vse. Ludvik XVI. ni imela takega birokratskega aparata v Versaillesu kot ga ima Slovenija danes in ga bo imela v prihodnosti. 220 obcin in 12+ pokrajin odlagalisce odsluzenih drzavnih kadrov na lokalni ali regionalni ravni. Davke na splosno znizat da bi ljudje bolje ziveli in imeli visje neto prihodke - place in pokojnine ; to pa socialisti s tovarisem premierom Marjanom ne bi naredili in jim ni v interesu in jih ne zanima, socialisti in ekonomija sta dva pojma. Vec kot polovica Slovenije na minimalni placi in vec kot polovica Slovenije na mizernih pokojninah, res vrhunec uspeha tovarisa premiera Marjana. In ljudje se kar volijo levo politicno opcijo, ne razumem ljudi res ne, zgleda kot da bi jim ustrezalo. Socialisti lazje obvladujejo reven in pohleven narod kot pa uspesen narod z dobrimi placami in pokojninami. Taka so dejstva.
bik730
07. 11. 2019 21.08
+61
Ne razumem vas nekatere slovenclne kako ste lahko tako brezčutni in prav želim vam , da se znajdete v taki situaciji....na žalost v naši tako opevani deželi pod Alpami živijo taki primitivci... žalostno je da ljudje hodijo v službe in si z zasluženo plače ne morejo privoščiti osnovnih življenjskih pogojev za življenje, ki se mu reče stanovanje . To je zapisano v ustavi...zakaj že...in žalostno je da so dohodki taki da si ljudje ne morejo privoščiti niti najemniškega stanovanja kaj šele lastnega....pa tako radi se zgledujejo po razvitih državah...naj se tudi v teh primerih...da če si zaposlen zaslužiš toliko , da si lahko plačaš stanovanje , položnice in hrano...
srecnii
07. 11. 2019 21.38
+22
Je je sploh še kdo kaj dosegel proti tem birokratom, da so kdaj odg. za svoje napake, NE, so zaščiteni 100% država jih podpira in ščiti, iščejo pa vedno krivce v čistilkah, brezposelnih.
bojer
07. 11. 2019 21.04
+16
Še ena problematika s stanovanji mladih in ne zgolj mladih temveč tudi socialno ogroženih. Pred leti so bila "vsa" stanovanja, ki so jih državljani sfinancirali prodana za "nič". A sedaj se kažejo posledice teh nesmiselnih dejanj. Bravo....
bik730
07. 11. 2019 21.14
+15
Jazbinškov zakon je bil zelo pametno narejen....predstavljaj si , če bi bila ta stanovanja še vedno v lasti države....propadal bi po dolgem in počes... ker nebi bilo vzdržnega financiranja za fasade, strehe, okna in vse ostalo , ki je nato postalo breme lastnika, res da so se prodala poceni...vendar na dolgi rok niti ne....
bojer
07. 11. 2019 21.20
+3
bik730 morda imaš prav, jaz teh primerjav nimam. Dejstvo je, da danes zmanjkuje toliko in toliko stanovanj in sledi nam podobna situacija kot pred leti, da bomo ponovno plačevali za solidarnostna stanovanja.
bik730
07. 11. 2019 21.34
+10
Zgodovina je pač zgodovina , ki se ne bo ponovila in na tak način, do stanovanj ne bo mogoče več priti... to je res, da je bila to ugodna situacija za državljane, dejstvo pa je tudi , da so bila takrat solidarnostna stanovanja na pogodbah tako narejena, da si bil lahko notri do svoje smrti in še potem so se lahko prenesla na družinske člane skratka neskončno iz roda v rod..in ja bolje je bilo to državi prodati, ker so bila takrat ta stanovanja že stara in potrebna prenov...je pa res da so državljani v preteklosti solidarnostno prispevali tudi v ta namen izgradnje takih stanovanj... danes pa je le to misija nemogoče... danes pa stanovanj ni ker s ne gradijo več taka naselja kot so se včasih...in vse meji bolj na nadstandardna stanovanja zaradi dobe kapitalizma in posledično hrepenenja po čim večjem zaslužku...tukaj pa bi mogla že na osnovi stopiti nasproti država...že zaradi ustave volje...in rešitev je kar nekaj...vendar na žalost ni posluha tam kjer bi moral biti...
srecnii
07. 11. 2019 20.50
-27
Ženska si naj poišče drugo stanovanje in to je to.
Simoni?
07. 11. 2019 20.22
+12
Izseliti se bo morala iz najemnega in ne iz lastniškega stanovanja. Drugače pa kar na banko, najeti posojilo na 270 let.
Moros
07. 11. 2019 20.17
-26
In kaj je tle problem. BO se pa pač preselila v drugo stanovanje!
Frane Šajn
07. 11. 2019 20.17
+21
Pa ne mislite , da bi zato kakšni birokratski živini padla najmanša dlaka z glave zaradi takih kot je tale reva, ki pa v Sloveniji ni edina. Kajnede Šarec takai izkoriščajo državo in jo spodjedajo!!! Enkrat na obisk v Ameriko pa tako pokvarjen pride nazaj!