Tujina

Bolnišnica ne odgovarja za ukradeno zobno protezo

Itzehoe, 05. 02. 1998 08.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bolnišnica ne jamči za zobno protezo, za katero se morebiti izkaže, da so jo ukradli med operacijo. Omenjeno odločitev je v ponedeljek objavilo deželno sodišče v mestu Itzehoe. Načeloma mora vsak bolnik pred operacijo poskrbeti za to, da svoje predmete shrani na varno, je sodišče utemeljilo svojo odločitev. Kraje zobovja, ki "ga načeloma ne more uporabljati kakšna tretja oseba" in je pred kratkim doletela neko pacientko, bolnišnica očitno ni pričakovala.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.