Tujina

Britanci bodo še naprej vozili po levi

Bruselj, 06. 02. 1998 08.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski minister za promet Gavin Strang je pred evroparlamentarci izključil možnost, da bi bila Velika Britanija pripravljena preiti na sistem vožnje po desni, kot je pravilo v celinski Evropi. Na vprašanje člana odbora Evropskega parlamenta za transport je Strang opozoril na primer Švedske, ki se je za vožnjo po desni odločila pred 30 leti z referendumom. "Takrat je bila tudi za Veliko Britanijo zadnja priložnost. Danes bi bilo kaj takšnega nepojmljivo," je dejal britanski prometni minister.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.