Tujina

Britanci v novo tisočletje v velikem slogu

London, 26. 01. 1998 08.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Velika Britanija namerava za praznovanje prihoda novega tisočletja porabiti več kot štiri milijarde funtov, razkriva poročilo o projektih izgradnje velike futuristične palače in obnove vaških cerkvic. Polovico denarja - 68 funtov na Otočana - bodo vzeli iz izkupička Državne loterije. Preostanek bodo prispevale državne zakladnice, Evropska unija in razne korporacije. Zbrati morajo še kakih 800 milijonov funtov. Petino denarja naj bi šlo za gradnjo palače v Greenwichu, med 185 velikimi projekti pa se Otoku obeta tudi nov most na Temzi.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.