Tujina

Britanci zaskrbljeni zaradi razmer na Kosovu

London, 02. 02. 1998 17.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pomočnik britanskega zunanjega ministra Tony Loyd je danes v Beogradu med pogovori z jugoslovanskim zunanjim ministrom Živadinom Jovanovićem izrazil zaskrbljenost britanske vlade in mednarodne skupnosti zaradi razmer na Kosovu.

Loyd je novinarjem povedal, da sta s sogovornikom govorila o vseh vprašanjih, ki zanimajo britansko vlado in mednarodno skupnost. Posebej je omenil sporazum o normalizaciji izobraževanja na Kosovu, vprašanja, povezana z vojnimi zločini ter nujnost doslednega izvajanja daytonskega sporazuma.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.