Tujina

Britanska kraljeva družina ima revijo na medmrežju

London, 08. 04. 1999 10.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanska kraljeva družina bo imela odslej na medmrežju svoj mesečnik z imenom Royal News Magazine. V reviji bo mogoče prebrati vse o javnih in zasebnih aktivnostih Windsorjev, članke pa bodo prispevali tudi sami člani družine. Princ Andrew, znani navdušenec za internet, je ustanovitev revije praznoval v enem izmed t.i. cyber cafejev v Londonu. Sicer je kraljeva družina na medmrežju že zastopana in sicer je uporabnikom na voljo stran, ki predstavlja Buchingamsko palačo, lani novembra pa je svojo stran odprl tudi prestolonaslednik princ Charles. Naslov nove revije je <A HREF = HTTP://www.royal.gov.uk TARGET=_BLANK>naslednji</A>.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.