Tujina

Butler se bo ponovno sestal s podpredsednikom iraške vlade

Washington, 21. 01. 1998 09.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodja inšpektorjev Združenih narodov za razorožitev Iraka Richard Butler se bo danes v Bagdadu ponovno na kratko srečal s podpredsednikom iraške vlade Tarekom Azizom, pred vrnitvijo v New York pa bo imel še tiskovno konferenco.

Svetovna organizacija in Irak naj bi, ko se je izvedelo, v začetku februarja na dveh konferencah na ravni strokovnjakov v Bagdadu razpravljala o spornih vprašanjih iraške razorožitve. Sodelovali bodo predvidoma člani komisije ZN (UNSCOM), držav stalnih članic Varnostnega sveta ZN in nemški strokovnjaki za kemično orožje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.