Tujina
Oglas

Časovna kapsula: kakšne prihodnosti pa si želite vi?

Ljubljana, 22. 12. 2016 07.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Voditelj Denis Avdić, smučarski skakalec Robert Kranjec in podjetnik ter mentor Matej Čer so pred kratkim v družbi znanih obrazov pozdravili slovenski Dan prihodnosti. Da bi pogosteje razmišljali o prihodnosti, je Prva osebna zavarovalnica postavila časovno kapsulo, v katero lahko vsak odda želje in vizije življenja čez 20 let.

Ste jo že? Časovna kapsula bo vse do 2. januarja postavljena v ljubljanskem City Parku, vanjo pa lahko vsak odda svoje želje in vizije za prihodnost.

Časovna kapsula
Časovna kapsula FOTO:
Prihodnost posameznika in družbe
Vsak je vabljen k premisleku o željah glede prihodnosti posameznika, prihodnosti njegovih otrok ali celotne družbe, svoje želje in vizije pa lahko odda tudi v obliki fotografije, umetniškega dela, skeniranega pisma ali celo filmčka. Lahko so podpisane ali anonimne. Prva se je zavezala, da bo vse želje in vizije v časovni kapsuli shranila na varno, čez 20 let, leta 2036, pa nas čaka javna razstava vseh vaših vizij in želja!

Vizionarstvo in vpliv na prihodnost
Na prvem vseslovenskem Dnevu prihodnosti, 14. decembra, so se v prihodnost ozrli tudi taborniki, ki jim je Prva osebna zavarovalnica ob tem posebnem dogodku za njihovo aktivnost in družbeno odgovorno delo predala tudi donacijo, ki bo mladim entuziastom pomagala pri uresničevanju njihove vizije ter vplivu na prihodnost. Poleg tabornikov je v časovno kapsulo oddala vizijo tudi Andreja Drevenšek, vodja marketinga in prodaje v start-up-u Kinestica, katerega zgodba se je začela v Laboratoriju za robotiko ljubljanske Fakultete za elektrotehniko, danes pa je uspešno podjetje, v katerem razvijajo in proizvajajo medicinske naprave za pomoč pri terapiji po različnih vrstah bolezni in poškodb.

Virtualna časovna kapsula
Seveda pa lahko vsi vizije oddajo tudi v virtualno časovno kapsulo na spletni strani www.casovnakapsula.prva.net. Vse vizije bo Prva osebna zavarovalnica natisnila in jih shranila v fizično časovno kapsulo 2036. Izmed vseh, ki bodo oddali svojo vizijo, bo Prva vsak teden izžrebala 6 srečnih nagrajencev. 15. januarja 2017 pa bodo v glavnem žrebanju izžrebali še srečnega prejemnika glavne nagrade, 700 € na Prvi Premium naložbeni polici Prve osebne zavarovalnice.
Vabljeni tudi na Facebook profil Prva osebne zavarovalnice: https://www.facebook.com/prva.osebna/?hc_ref=SEARCH&fref=nf.
Časovna kapsula
Časovna kapsula FOTO:

Naročnik oglasa: prva osebna zavarovalnica d.d.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1