Tujina

Charles Bronson deduje

Louisville, 09. 04. 1999 07.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Audrey Jean Knauer, velika oboževalka igralca Charlesa Bronsona, je temu leta 1996 zapustila skoraj 292.000 dolarjev, pred dnevi pa je Bronson poravnal spor z njeno sestro Nancy Koeper, ki je izpodbijala oporoko, ker naj bi bila njena sestra duševno bolna in obsedena z igralcem. Bronson naj bi Koeperjevi prepustil določeno vsoto denarja. Knauerjeva je v svoji oporoki sicer zapisala, da naj denar, v primeru da ga Bronson ne bi želel prejeti, prejme Louisvillska javna knjižnica. Knjižnica je upala, da se bo igralec odpovedal denarju in bo tako sama postala edini dedič, kar pa se na njeno škodo žal ni zgodilo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.